Kecskemét és környéke

2014.04.30. 12:30

Félpályás útzár volt az 51-es és 53-as főutakon

Akasztó és Solt között egy autó az árokba hajtot míg Dunavecse közelében egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

Az 53-as főút 11-es kilométerénél, Akasztó és Solt között, 2014. április 30-án 9 óra 30 perckor eddig ismeretlen okból egy személygépkocsi elhagyta az úttestet és az útárokba hajtott. A jármű vezetőjét a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A baleseti helyszínelés idejére az úttestet félpályán lezárták, rendőri forgalomirányítás mellett haladhatnak a járművek.

Közúti közlekedési baleset történt az 51-es számú főúton, emiatt félpályás útlezárás van érvényben.

Az 51-es főút 75-ös kilométerénél, Dunavecse közelében, személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2014. április 30-án 8 óra 32 perckor.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautóval ütközött össze. A balesetben a tehergépkocsi vezetője az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyebben megsérült.

A baleseti helyszínelés idejére az úttestet félpályán lezárták, de 11 óra körül feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!