Kecskemét és környéke

2017.10.17. 19:18

Tort ül a bűn a szomszéd megyében: iskolából loptak talicskát, de megkerült

Építőanyagot vittek benne. Azt is lopták természetesen.

Bejelentés érkezett a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra 2017. október 16-án 13 óra 30 perckor arról, hogy az előző napon az egyik dunavecsei oktatási intézmény udvaráról építőanyagot tulajdonítottak el ismeretlen személyek.

A szolgálatban lévő helyi körzeti megbízottak azonnal a helyszínre mentek és adatgyűjtést végeztek, aminek eredményeként néhány utcával távolabb elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfiakat.

Ezzel a talicskával lépett a bűn útjára a két dunavecsei férfi. Fotó: police.hu

A házkutatás alkalmával az ellopott építőanyagot és egy talicskát is találtak az egyenruhások. Ez utóbbiról kiderült, hogy az is az intézmény területéről tűnt el, a tettesek abban tolták haza az építőanyag egy részét.


A rendőrök B. Zoltán 44 éves és B. István 46 éves dunavecsei lakosokat 16 órakor előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfiak őrizetbe vételét követően a nyomozók előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására - írta a police.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!