Délmagyar logó

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 16°C | 28°C Még több cikk.

14 éves fia előtt szexelt 9 éves lányával

Kecskemét - Nyolc év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Városi Bíróság azt a 36 éves férfit, aki korábban fajtalankodott 9 éves kislányával.
Szemérem elleni bűncselekmény, kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint zaklatás miatt nem jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte Sz. Zoltánt hétfőn a Kecskeméti Városi Bíróság.

Mátyásné Polereczki Éva tanácsvezető bíró indoklása szerint kétséget kizáróan bizonyítást nyert, hogy a családjától külön élő vádlott a láthatás idején nála tartózkodó kilencéves leányával fajtalankodott, kiskorú gyermekeit veszélyeztette, korábbi élettársát zaklatta.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban az ítélet enyhítéséért nyújt be fellebbezést.

A vád szerint a 36 éves vádlott 2008 márciusáig együtt élt a Szabadszállás melletti tanyán élettársával és két közös gyermekükkel. Az italozó vádlott és élettársa között megromlott a kapcsolat, ezért a férfi elköltözött.

A vádlott telefonon és közös gyermekeik útján rendszeresen életveszélyesen fenyegette meg korábbi élettársát. A sértett 2009 márciusában zaklatás miatt feljelentette a vádlottat. Két kiskorú gyermeke - egy kilencéves kislány és egy 14 éves fiú - gyakran látogatták édesapjukat. A vádlott 2009 második felében több esetben is fajtalankodott kislányával.

A kecskeméti nyomozási bíró meghallgatta a két gyermeket, édesapjukra részletes, terhelő vallomást tettek. A bíróság előtt a 14. életévét betöltő fiú részletesen vallott az őt és édesanyját ért zaklatásokról, fenyegetésekről, valamint a telefonon küldött fenyegető üzenetekről.

Azt is elmondta, hogy tanúja volt annak, amikor egyszer az édesapja fajtalankodott a testvérével. A kislány vallomását is idézte a tanácsvezető bíró. A gyermek elmondta: édesapját szerette, csak akkor tartott tőle, amikor "ilyeneket követett el" vele szemben.

A bizonyítási eljárásban meghallgatott tanúk is megerősítették a vádhatóság állításait. A bírói tanács elnöke hangsúlyozta: a férfi súlyosan megszegte a kiskorúak nevelésével kapcsolatos kötelességeit, rettegésben tartotta korábbi feleségét és két kiskorú gyermekét.

Súlyosbító körülményként vette figyelembe a bíróság a férfi büntetett előéletét, valamint azt, hogy a nemi erkölcs elleni bűncselekményt folytatólagosan követte el a nevelése alatt álló, védekezésre képtelen kiskorú gyermekével szemben.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban az ítélet enyhítéséért nyújt be fellebbezést. A bíróság fenntartotta a vádlott előzetes letartóztatását. A fellebbezések miatt a büntetőper másodfokon a Kecskeméti Törvényszéken folytatódik.

Korábban írtuk:

A vádirati tényállás lényege szerint a szabadszállási illetőségű vádlott telefonon valamint a közös gyermekeken keresztül rendszeresen életveszélyesen - nyakának elvágásával, az utcán történő elütésével - fenyegette meg a volt élettársát. Az ügyészség álláspontja szerint a vádlott a volt élettársát - az együttélésük alatt - a gyermekek előtt többször is szidalmazta és bántalmazta. Mindezen túlmenően 2009 nyarán, az akkor 9 éves kislányával többször is fajtalankodott, amikor is a gyermek nemi szervét és fenekét simogatta. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a mai ítélethirdetést.

Olvasóink írták

 • 10. soligor 2012. február 07. 08:40
  „Nem értem az ügyvédet.........:(
  nem találok szavakat...:(”
 • 9. aquila0126 2012. február 07. 08:31
  „kissé lehiggadva. A bíró, az ügyész és az ügyvéd a munkáját végzi. A bírónak lehetősége van egy tól-ig mérlegelésre. A nyolc év valószínűleg súlyos ítélet. Nem a bíró tehet arról, hogy csak ennyit kap, hanem azok akik ilyen light-os BTK-t alkottak. Bizonyos esetekben túl szigorú, bizonyos esetekben, túl elnéző a bűnesetekkel szemben a BTK.”
 • 8. aquila0126 2012. február 07. 08:13
  „8 év + ivartalanítás vagy életfogytiglan, a Csillagban.
  Ez a "büntetés" nem igazságszolgáltatás csak törvénykezés. Majd jó magaviseletéért négy év múlva kiengedik ezt az állatot! De addig is remélem rámozdulnak a rabtársai.”
 • 7. Martynko 2012. február 06. 23:41
  „Csak 8 eeeeeev?? egy gyermek eletet ororkre tonkretette.. melyik balfek biro volt??”
 • 6. Molly21 2012. február 06. 22:39
  „Szerencsére az ilyeneket még a börtönben sem tolerálják.”
 • 5. booo 2012. február 06. 21:34
  „Miért nem életfogytosra itélik???? Ez egy beteg ember, ebből sosem fog kigyógyulni!
  3. Emberségetavilágnak - Maximálisan igazad van!”
 • 4. StencilAtya 2012. február 06. 20:59
  „"a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban az ítélet enyhítéséért nyújt be fellebbezést."

  remélem felmentik és ugyanezt megcsinálja az ügyvéd gyerekeivel/unokáival.”
 • 3. Emberségetavilágnak 2012. február 06. 14:07
  „Veszélyes, ezért kigolyózni.
  Aztán munkaterápia.
  Akkor szabadulhat csak, amikor a pisit is csak a reszkető keze rázza ki belőle.
  És akkora reklámot, akkora kampányt az ügynek, hogy minden hasonszőrű cimbinek elmenjen a kedve a mocskos perverz játékoktól.
  Léleknyomorító.”
 • 2. fedora 2012. február 06. 11:55
  „Szerintem kevés a ki szabott büntetés!!!!!!”
 • 1. pici-ildi 2012. február 06. 08:21
  „az ilyennek a börtönbe a helye örökre.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nincs megállás, kedden újabb havazás jön

Az Országos Meteorológiai Szolgálat kiadta az elsőfokú riasztást Bács-Kiskun megyére a keddre… Tovább olvasom