Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

17 órán belül 7 bűncselekményt követtek el

Lopás bűntett, lopás vétség, lopás vétség kísérlet és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2 szanki férfi ellen indult eljárás.
A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Kiskunmajsa Rendőrőrs nyomozást folytatott lopás bűntett, lopás vétség, lopás vétség kísérlet és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Imre 24 éves és P. Tibor 35 éves szanki lakosok ellen.

A férfiak 2014. január 1-jén és 2-án Kiskunmajsa belterületén egy utcán parkoló, lezárt autóból lopták el az akkumulátort. Egy másik utcából egy rögzítetlenül hagyott utánfutót az abban lévő kerti szerszámokkal együtt loptak el, melyről a hatósági jelzést is eltávolították. Ezt követően egy helyi üzlet parkolójában hagyott, lezárt állapotú autóból az akkumulátort, a csomagtartóból a krova készletet, egy pótkereket, valamint az üzemanyagtartályból 40 liter benzint vittek magukkal, majd Szankon, szintén egy parkoló gépkocsiból 2 liter üzemanyagot tulajdonítottak el.

A gyanú szerint ugyanekkor további két esetben akartak a gyanúsítottak üzemanyagot, illetve akkumulátort lopni, azonban a sértettek megzavarták a cselekményüket és elmenekültek a helyszínről.

P. Tibort és R. Imrét 2014. január 2-án délután a soltvadkerti rendőrök fogták el, amikor Tázlár belterületén egy személygépkocsival és a hozzá kapcsolt lopott utánfutóval közlekedtek. A gyanúsítottakat a nyomozók kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására, melyet a bíróság elrendelt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi hírek Bács-megyében - január 28.

A megye közútjain az elmúlt 24 órában egy közúti közlekedési baleset személyi sérüléssel, négy… Tovább olvasom