Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 30. vasárnap - Rózsa

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > 190 millió forintért vásárol irodaházat a kecskeméti önkormányzat

190 millió forintért vásárol irodaházat a kecskeméti önkormányzat

Kecskemét - Élni kíván elővásárlási jogával Kecskemét önkormányzata azon értékes Balaton utcai ingatlan kapcsán, amelyben egykor a munkaügyi központ működött.

Delmagyar.hu - 2012.01.31. 19:26
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A Balaton utca 24 szám alatti ingatlan 6364 négyzetméteres, összesen mintegy 2500 négyzetméter felépítmény van rajta. Az ingatlanra a megyei önkormányzat, mint tulajdonos decemberben kötött adásvételi szerződést az Építő Simon Kft.-vel, majd a vonatkozó jogszabálynak megfelelően kérte Kecskemét önkormányzatának nyilatkozatát arról, hogy a város élni kíván-e elővásárlási jogával.

Kecskemét képviselő-testülete rendkívüli közgyűlés keretében úgy döntött, hogy e joggal érni akar. Az ingatlan megvásárlásához szükséges bruttó 190,5 millió forintot az átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet módosításával biztosították.

Dr. Zombor Gábor polgármester az ülésen elmondta: az ingatlan ár-érték aránya igen kedvező. Mivel a közeljövőben több jelentős értékű városi tulajdonú ingatlan értékesítése realizálódik, ezért ismételten érdemes ingatlanba fektetnie az önkormányzatnak. A terület alkalmas lehet akár lakások építésére, közfunkciók ellátására, de telekként is értékesíthető.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...