Délmagyar logó

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -1°C | 7°C Még több cikk.

1 óra 20 perc

Rosszulléte miatt hívta a 112-es segélyhívó telefonszámot, de már nem tudott beszélni. Az izsáki rendőrök másfél órán belül megtalálták.
Ismeretlen személy telefonált november 3-án 11 óra 10 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére. A hívó nem beszélt, csak szuszogott és nyögdécselt, ezért felmerült a gyanú, hogy az ismeretlen telefonáló rosszul van. A rendőrök az Országos Mentőszolgálat munkatársaival közösen kiderítették, hogy a férfi Páhi község külterületén indította a hívást.

Ezt követően célirányosan végeztek kutatást az izsáki rendőrök. Az egyik egyenruhás felismerte a telefonszámot, ezért 12 óra 30 perckor a járőrök megjelentek Páhi egyik tanyájában. A ház ablakán benézve látták, hogy a szobában a bejárati ajtó előtt fekszik egy férfi. A lakásba bejutva megkezdték az elsődleges életmentést, melyet a kiérkező mentőszolgálat munkatársai vettek át, majd az idős férfit kórházba szállították.

Olvasóink írták

  • 1. Pirát 2013. november 05. 14:58
    „Gratulációm a szakszerű gyors munkához...! meg van a felkészültségük, így kell csinálni, meg is teszik.
    Kell hogy hírek jelenjenek meg a jól dolgozó rendőrségről is ! ne csak egy-egy balsikerű akció utáni fikázásról firkáljanak...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Kecskeméti Református Temető kikövezett útját

Az újonnan elkészült út hossza: 280 méter, szélessége: 2,5 méter; bekerülési összege: 9,5 millió forint. Tovább olvasom