Délmagyar logó

2017. 08. 17. csütörtök - Jácint 17°C | 32°C Még több cikk.

35 milliós beruházást avattak Kecskeméten

Kecskemét - Hétfőn a Belga Nagykövetség Vallon és a Brüsszel-fővárosi régiók gazdasági és kereskedelmi attaséjának közreműködésével átadták az NRG-AGENT Kft. új telephelyét a Mindszenti körúton.
Hétfőn ünnepélyes keretek között - Ránky Edit, a Belga Nagykövetség Vallon és a Brüsszel-fővárosi régiók gazdasági és kereskedelmi attaséja; Nagypál Sándor, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere; Gaál József, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke; és Gönczi Imre – NRG-AGENT Kft. ügyvezetője köszöntőjével adták át az NRG-AGENT Kft. új telephelyét a Mindszenti körúton. Az NRG-AGENT Kft. telephelyfejlesztése az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott 34.550.269 Forintos támogatás lévén az 1659 m2-es területen felépülhetett a 248 m2-es iroda és a 426 m2-es új üzemcsarnok.

Fotó: Komlós József (www.kecskemet.hu)
Fotó: Komlós József (www.kecskemet.hu)

Az átadón elhangzott: az energiaárak emelkedő tendenciája a világpiacon, a kőolaj és földgáz hiánya, a szigorodó környezetvédelmi és klímapolitikai előírások mind az energiatakarékosság, a megújuló energiafelhasználás hazai részarányának növelése irányába hatnak. A biogáztermelés előnye, hogy környezetbarát módon jutunk a tiszta energiához, amely sokkal kedvezőbb tulajdonságokkal rendelkezik, mint más fosszilis eredetű energiaforrás, emellett csökken a CO2 kibocsátás is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KAFF: a közönségnél a Magyar népmesék lett a nyerő

Diplomafilm nyerte el a 10. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját a hétvégi záró gálán. A… Tovább olvasom