Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

5 éves a kecskeméti Olimpiai Barátok Köre

Öt esztendeje alakult meg a Kecskeméti Olimpiai Barátok Bóbis Gyula Köre – a kör tagjai erre emlékezve rendeztek ünnepi közgyűlést hétfőn délután a Megyei Önkormányzat tanácstermében.
A jeles alkalomból a sportnevelésről is híres Lánchíd utcai Általános Iskola tanulói adtak ünnepi műsort. Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere is köszöntötte a jubiláló kört, és Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata elismerését tolmácsolva oklevelet adott át dr. Bodóczky Lászlónak, a Kecskeméti Olimpiai Barátok Bóbis Gyula Köre elnökének. Ugyancsak elismerő oklevelet adott át a Körnek  Jakabházyné Mező Mária, a Magyar Olimpiai Akadémia titkára.

Fotó: Kecskemet.hu
Fotó: Kecskemet.hu

Az ünnepi közgyűlésen Tüske János elnökletével kezdődtek meg az előadások, melyek sorát Bodóczky László elnök nyitotta meg, visszatekintve a mögöttünk hagyott évekre. A téli olimpiák 1924-től napjainkig tartó történetéről Grosán Pál edző, testnevelő tartott előadást, kitérve a Szocsi játékokra is. Végezetül Pór László titkár vázolta elképzeléseit a jövőről, a Kör előtt álló feladatokról.

Részletek itt!>>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki előtt nyitva áll a Nyitnikék

Előadásokra, nyílt napra és farsangi bálra várja az érdeklődőket az Egészségügyi és Szociális… Tovább olvasom