Délmagyar logó

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 18°C Még több cikk.

5x5 centikkel segít a Mercedes

Kecskemét - „Segíts egy mosollyal!" címmel újabb jótékonysági akciót indít a Mrercedes Benz Magyarország márciustól. Magánszemélyek és vállalatok vásárolhatnak felületeket az első kecskeméti CLA-n, az adományok a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját támogatják.
„Segíts egy mosollyal!" címmel újabb jótékonysági akció indul az első CLA-hoz kötődően. A 2013 márciusában kezdődő programban az érdeklődő magánszemélyek és vállalatok a www.segitsegymosollyal.hu címen hamarosan elérhető weboldalon a CLA felületének 5x5 centiméteres részleteit vásárolhatják meg egységenként már 10.000 forintos alapártól.

Az autón a feltételek elfogadásával az adakozók arcképeiket, vállalati logójukat vagy egyéb ábrákat jeleníthetnek meg.
A dekorált CLA-t az év további részében nyilvános eseményeken tekintheti meg a nagyközönség, illetve minden résztvevő egyedi oklevélben is részesül.

A bevétel teljes összegét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat kapja. A szervezet az adományt gyerekek vizsgálatára, kezelésére és fejlesztésére fordítja saját gyermek szakorvosi rendelőjében és fejlesztőintézetben, illetve a fóti Lovasterápiás Központban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Terepjáró-vezetőket oktatnak Táborfalván

Hummer HMMWV terepjáró a HM Bakony Harckiképző Központ táborfalvai kiképzőbázisán tartott járművezetői tanfolyamon. Tovább olvasom