Délmagyar logó

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 8°C | 19°C

65 majomfej és 7,5 kiló marihuána - videó, fotó

Kecskemét - Tetten érték a rendőrök a kábítószert pakoló párost Kecskeméten.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított kábítószer-kereskedelem bűntett gyanújával Á. Attila 46 éves szerb állampolgár és K. Csaba 28 éves kecskeméti férfi ellen - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Kecskeméten június 1-jén 15 óra körül elfogták a két férfit, akik az elfogás pillanatában egy szerb rendszámú gépkocsi alsó részéből kábítószergyanús csomagokat pakoltak ki. A nyomozás során kiderült, hogy az autóba rejtett kábítószergyanús anyagokat a szerb férfi K. Csabának forgalomba hozatal miatt szállította a helyszínre, amit a magyar fél tovább akart értékesíteni.

A gépjármű, illetve környezetének átkutatása során 9 csomag, bruttó 7,535 kilogramm súlyú kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók. K. Csaba lakásán megtartott házkutatás alkalmával 65 darab majomfigurát ábrázoló tablettát és 37,2 gramm súlyú kábítószergyanús anyagot foglaltak le a rendőrök.


Az ügyben lefoglalt kábítószergyanús anyagokat szakértő vizsgálja. A gyanúsítottakat kihallgatásukat követően őrizetbe vették a rendőrök.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újrakezdődik a Hagyó-per tárgyalás Kecskeméten

Az első tárgyalási napon a per korábbi anyagát ismerteti a bíróság. A vádlottakat nem hallgatják meg… Tovább olvasom