Délmagyar logó

2016. 12. 03. szombat - Ferenc, Olívia -2°C | 5°C

A dealer és a vásárlói

A feltételezett vevőkörből a rendőrség 7 fővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított eljárást.
A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja K. Adrián 27 éves dunapataji lakossal szemben.

A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013 őszétől Dunapataj területén különböző személyeknek kábítószernek minősülő anyagokat adott át. A feltételezett vevőkörből a rendőrség 7 fővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt indított eljárást. Több személy szervezetében a toxikológiai szakértői vizsgálat kimutatta a kábítószer fogyasztást.

A nyomozók a házkutatás során különböző kábítószergyanús anyagokat találtak és foglaltak le, amely az igazságügyi vegyész szakértői vélemény alapján kábítószer hatóanyagot tartalmazott.

A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kalocsai Járási Ügyészségnek küldte meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezd durvulni a belvízhelyzet Bács-Kiskun megyében is

Bács-Kiskun megye termő területeinek 10 százaléka áll a víz alatt Tovább olvasom