Délmagyar logó

2017. 03. 26. vasárnap - Emánuel 4°C | 11°C Még több cikk.

A delmagyar.hu tarol a Facebookon

Kecskemét – A lájkok világában egy magára valamit is adó médium nem létezhet már saját Facebook profil nélkül, ahol híreket oszthat meg, játékokat hirdethet, és interaktivitásra sarkallhatja olvasótáborát.
„Aki nincs fent Facebookon, az nem is létezik." – szól a 21. századi mondás. Nemcsak az egyedi felhasználók, hanem egyre több vállalkozás is igyekszik kihasználni a közösségi portálok nyújtotta pozitív lehetőségeket, nincs ez máshogy a hírszolgáltatók esetében sem.

Arra voltunk kíváncsiak, a kecskeméti médiumok – delmagyar.hu Kecskemét, baon.hu, Gong Rádió, a hiros.index.hu, Kecskeméti Lapok és a Kecskemeti TV – miként használják a már említett közösségi portált, annak érdekében, hogy híreiket minél több olvasóhoz juttassák el.

Aki nincs fent Facebookon, nem is létezik.
Klikk a képre és csatlakozz hozzánk!


Több mint 5600-an követik a delmagyar.hu Kecskemét oldalát nap mint nap a Facebookon

A górcső alá vett kecskeméti médiumok közül a delmagyar.hu Kecskemétet lájkolják a legtöbben, több mint 5600-an követnek minket nap mint nap a Facebookon. Nagytestvérünket, a delmagyar.hu-t még ennél is többen, 7300-an kedvelik. Másodikként, jelentős különbséggel a Gong Rádió szerepel a képzeletbeli listán, őket közel 3700-an lájkolják, a baon.hu-t 2800-an, a hiros.index.hu-t kicsit több mint 1000-en, a Kecskeméti TV-t 650-en, a Kecskeméti Lapokat pedig kevesebb mint százan.

Nem mindegy tehát, mennyire élő az egyes médiumok Facebook oldala. Az olvasók lájkolnak, kommentelnek. A szerkesztőségek tagjai igyekeznek nyitott szemmel járni, de az újságírók sem láthatnak mindent, a Facebook ilyen szempontból is fontos lehet: előfordult már, hogy a delmagyar.hu is azért dolgozott fel egy témát, mert arra egy olvasónk hívta fel a figyelmünket.

A munkahelyen is Facebookon lógunk

A közösségi portál nagy előnye, hogy azonnal szinte mindenkihez eljutnak az üzenőfalra felkerült információk, így nemcsak arról értesülhetünk, kinek ment tönkre aktuális párkapcsolata, milyen zenét hallgat éppen, hanem arról is, hol van útlezárás baleset miatt, vagy éppen arról, milyen programok közül választhatunk a közeljövőben.

Olvasóink írták

  • 3. kkrisz079 2011. november 02. 20:00
    „Dél-magyarországon,nem csak szegediek laknak szerintem.”
  • 2. CID 2011. november 02. 16:15
    „Ja, hogy Kecskeméten ? Azt hittem szegedi a lap. Itt bezzeg nem tarol, ugyan miért, lehet Kecskeméti híreknél nem írnak annyi faszságot ????????????”
  • 1. RAWR 2011. november 02. 11:05
    „azért túlzás, hogy tarol :))”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

77 milliós csalással vádolnak egy neves autókereskedőt

Szerdán folytatódott a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon az egyik ismert kecskeméti autókereskedés vezetője ellen indított büntetőper. Tovább olvasom