Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 02. szerda - Rebeka, Dorina

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > A fél csapatra rájött a szapora meccs közben

A fél csapatra rájött a szapora meccs közben

Kecskemét - A KTE labdarúgócsapata 2-1-re győzött a Paks ellen a Ligakupa 4. fordulójában. A mérkőzés mégsem a győzelemről marad emlékezetes, hiszen a 30. percben nem mindennapi akció szakította félbe a mérkőzést.

Delmagyar.hu - 2011.10.12. 17:45
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Ligakupa, D csoport, 4. forduló
Kecskeméti TE - MVM Paks 2-1 (1-1)
Széktói Stadion, 200 néző. Vezette: Kovács G. (Medovarszki, Buzás)
KTE: Németh – Maynard, Radanovics, Gyagya, Mohl – Patvaros, Csukics – Gyurcsó, Bertus, Hegedűs – Lencse. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics
Paks: Pokorni – Tamási, Gévay, Nagy I., Mészáros - Heffler N., Magasföldi, Szatmári, Báló - Montvai, Kiss T. Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Bertus (11.), Magasföldi (16.), Mohl (65.)

A D csoportot három forduló után 100%-os teljesítménnyel vezető KTE gyorsan megszerezte a vezetést a mérkőzésen, Bertus 11. percben szerzett bombagóljával. Nem sokáig örülhettek azonban a hazaiak, hiszen Magasföldi a 16. percben szabadrúgásból egyenlített.

A mérkőzés legemlékezetesebb pillanatait azonban nem ezek a találatok, hanem a 30. perc hozta: a KTE labdarúgóinak többsége ugyanis ekkor valami rejtélyes okból bevonultak az öltözőbe. A helyszínen mindenki találgatni kezdett, vajon mi késztette erre a hazai focistákat, akik szűk egy perc elteltével – a játékvezető ösztökélésére – visszatértek a pályára, majd folytatták a meccset. A szünetben a hangosbemondó azt közölte, hogy a játékosok hasmenés miatt vonultak az öltözőbe, ezt azonban a többség igencsak hitetlenkedve fogadta, bár a hivatalos verzió egyelőre ez maradt.

Az biztos, hogy a csodával felérő villámgyors felgyógyulás még plusz energiát is adott a hazai játékosoknak, hiszen a 65. percben Mohl hatalmas bombagóljával már újra a KTE szerezte meg a vezetést. Az biztos, hogy fizikai állapotukon semmi sem látszott az állítólagos betegségből a hazai játékosoknak, így a paksiak hiába mozgósították minden erejüket, továbbra is a hazaiak uralták a játékot, és előnyük tudatában is többet támadtak ellenfelüknél.

A KTE újabb győzelmével továbbra is 100%-os, és a következő fordulóban be is biztosíthatja továbbjutását a legjobb nyolc közé.

Friss!

A mérkőzés után S. Juhász Attila, a KTE technikai vezetője a delmagyar.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy tudomása szerint a csapat hasmenés miatt vonult be az öltözőbe az első félidőben.

Korábbi írásunk:

A Kecskeméti TE pályán lévő játékosai a Paks elleni Ligakupa mérkőzés 30. percében fogták magukat, és általános megdöbbenésre bevonultak az öltözőbe. Történt mindez 1-1-es állásnál. A helyszínen mindenki értetlenkedve fogadta a hazaiak akcióját, majd Kovács Gábor játékvezető bement az öltözőfolyosóhoz, belefújt sípjába, mire a KTE csapata újra a pályára vonult, és folytatódott a mérkőzés. A helyszínen lévő tudósítónk meg nem erősített információi szerint a játékosok ezzel az akciójukkal elmaradt fizetésük miatt tiltakoztak.

Friss:

A szünetben a hangosbemondó általános derültséget keltve arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a csapat hasmenés gyanúja miatt ment be az öltözőbe. Most mindenki azt találgatja, miként gyógyulhatott meg fél perc alatt ennyi ember a kínos kórból.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 6. gedeon 2011.10.13. 10:00

Csúszott a kuplung.

Moderálásra küldöm 5. corebonts 2011.10.13. 08:50

Besz*rás hogy mik vannak!

Moderálásra küldöm 4. forgamon 2011.10.13. 08:49

Június óta nem kapott senki egy forintot se a KTE-nél, nem csoda hogy ki vannak idegileg...

Moderálásra küldöm 3. forgamon 2011.10.13. 08:35

az új főszponzor a Tena Lady lesz :)

Moderálásra küldöm 2. gorgó 2011.10.13. 08:16

,,,vagy Liberót adtak rájuk

Moderálásra küldöm 1. CsipkeMónika 2011.10.13. 08:09

:)Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...