Délmagyar logó

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -4°C | 4°C Még több cikk.

A focira gyúrnak rá leginkább az ügyészek

Kecskemét - Péntektől vasárnapig Kalocsán rendezik meg a 32. Ügyészségi Sporttalálkozót. A Bács-Kiskun megyei ügyészeken a talár helyett ezúttal lila-fehér KTE mez feszül majd.
Több mint 300 résztvevőt várnak a pénteken kezdődő 32. Ügyészségi Sporttalálkozóra, melynek ezúttal Kalocsa ad otthont. A delmagyar.hu olvasóit dr. Göblyös Péter főszervező avatta be az ügyészek sportnapjának rejtelmeibe. - Összesen 12 csapat indul majd a három napos rendezvényen – nyilatkozta a kecskeméti ügyész honlapunknak. - Kilenc megyei főügyészség, illetve a Fővárosi Főügyészség, a Katonai Ügyészség és a Legfőbb Ügyészség munkatársai mérik majd össze tudásukat és erejüket a három nap folyamán – mondta el dr. Göblyös Péter.

Tavaly az előkelő 2. helyet értel el labdarúgásban a Bács-Kiskun megyei ügyészek csapata.
Tavaly az előkelő 2. helyet értel el labdarúgásban a Bács-Kiskun megyei ügyészek csapata.

Információs pult a találkozón

A Kalocsán megrendezésre kerülő sporttalálkozón az elektronikus irat- és dokumentumkezelés bevezetését koordináló Projekt Iroda információs pulttal jelenik meg. Az Európai Unió támogatásával megvalósuló elektronikus irat- és dokumentumkezelő rendszer megismeréséhez a versenyzők és a szurkolók a felállított információs pultnál kaphatnak tájékoztatást a fejlesztés forrásáról, a célkitűzésekről és az elérni kívánt eredményekről. A 2012. január 1-vel bevezetendő rendszer az egész ügyészi szervezetet érinti, és valamennyi szakterületen dolgozó munkáját segíti, és egyben át is alakítja. 
 
A 16 fős csapatok a következő sportszámokban versenyeznek majd:

- síkfutás (200 méter női, 400 méter férfi)
- súlylökés (női és férfi)
- asztalitenisz (női és férfi)
- tollaslabda (vegyespáros)
- női kosárlabda
- labdarúgás
- kötélhúzás (vegyes csapatokkal)
- esténként darts és csocsóverseny (női, férfi, illetve vegyespáros)

- A versenyen az első-, a második és a harmadik helyezettek külön díjazásban részesülnek, illetve lesz összetett verseny is - folytatta tájékoztatóját Göblyös Péter. - Az összetett versenyben a labdarúgás döntően számít, erre a számra tehát nagyon gyúr minden csapat. Összetettben Borsod-Abaúj-Zemplén megye a címvédő, de tavaly fociban mi is jól szerepeltünk második helyünkkel. Többen a csapatból nagy KTE rajongók, így idén is a csapat mezét viseljük majd. Természetesen esténként lesz szórakozási lehetőség is. 300 embert várunk, és természetesen a fő cél, hogy a kollégák közelebbről is megismerjék egymást, amit később a mindennapi munka során kamatoztathatnak majd. A versenyszámok profi körülmények között, sportbírók közreműködésével zajlanak majd. Ezúton is megköszönnénk a kalocsai önkormányzat segítségét, akik remek feltételeket biztosítanak számunkra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betiltották a galambok etetését Kecskeméten

Júliustól akár 50 ezer forintos büntetést is kaphat, aki galambokat merészel etetni Kecskemét közterületein. Tovább olvasom