Délmagyar logó

2017. 08. 20. vasárnap - István 19°C | 34°C Még több cikk.

A focisták a legmenőbbek a facebookon

A népszerű kecskeméti egyesületek közül eddig a KTE kapta a legtöbb „lájkolást" a facebookon, de szorosan ott van mögöttük a kosárcsapat is. A helyi klubok lemaradása óriási.
A népszerű kecskeméti csapatsportágak is szorgosan gyűjtögetik táborukat a facebook közösségi portálon. A külföldi profi világban az egyesületek óriási energiákat ölnek a rajongótábor ilyen módon történő kiszolgálásába is, itthon ehhez képest jókora lemaradás tapasztalható. Akad azonban ellenpélda is, hiszen a bajnoki címvédő Videoton minden igényt kielégítő oldallal rendelkezik, nem véletlen, hogy eddig már több, mint 12 ezres tábort gyűjtöttek maguk köré. Bizony, hol van ehhez képest a KTE 1375 fős tábora, de a labdarúgóknak még ez is elég az első helyhez a városi klubok közül. A KSE kosárlabdacsapata szintén rendelkezik saját oldallal a facebookon, ők valamivel több, mint 1100 „pártoló taggal" dicsekedhetnek.

A kecskeméti csapatok közül eddig a KTE kapta a legtöbb lájkolást.
A kecskeméti csapatok közül eddig a KTE kapta a legtöbb lájkolást.

A KSE kézilabdacsapatának nincs külön oldala, felhasználóként hoztak létre egy profilt, ahol több, mint 3300 ismerőssel rendelkezik a szakosztály. Így bár ők nem a hagyományos és bevált utat követik, a legtöbb emberhez mégis ők jutnak el a facebookon. Ezen kívül tucatnyi kisebb egyesület is rendelkezik saját profillal, de ezek népszerűsége elenyésző a kosár-, vagy a labdarúgócsapatéhoz képest.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne hagyd otthon az esernyődet!

Hétfő estig a Kárpát-medence fölé eleinte meleg, száraz, majd egyre nedvesebb, labilis levegő áramlik. Hétfő estétől pedig hidegfront vonul át hazánk felett. Tovább olvasom