Délmagyar logó

2018. 03. 25. vasárnap - Irén, Irisz -2°C | 8°C Még több cikk.

A Hét témája: nyári programlehetőségek Kecskeméten

Kecskemét - A Hét témája című rovatunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, elégedettek-e a kecskemétiek a nyári programkínálattal a városban, illetve miből szeretnének többet a szünidőre.
Oláh Tünde
Oláh Tünde
Oláh Tünde
, logopédus: – Nyáron sok-sok program közül lehet választani. A borfesztivált a hangulata miatt szeretem: akármerre visz az utam, ismerősökkel futok össze, ilyenkor rengeteg információt gyűjthet az ember, kivel, mi történt, mióta nem találkoztunk. Idén édesanyámmal és a barátommal látogattunk ki az eseményre. Az anyukám ritkán iszik bort, de idén volt sofőrünk, és a barátom felkutatta neki a legfinomabb nedűt a fesztiválon. Gyűjtjük a borfesztiválos poharakat, de nagy sajnálatomra idén nem feliratosak. A kirakodóvásárban nem szoktam vásárolni, de mindig végignézem a kínálatot, tetszenek a kézműves termékek. És előfordul, hogy kincsekre bukkanok, olyan dolgokra, amit máshol nem tudok megvenni.

Vereb Tünde
Vereb Tünde
Vereb Tünde
, óvónő: – Elégedett vagyok a programokkal, minden korosztály: a fiatalok és az idősebbek is találhatnak maguknak megfelelő lehetőségeket. A Kecskeméti Nyári Estek nyitónapján United koncerten voltunk a lányommal és a barátjával. Pély Barna miatt szerettem meg Jamiroquai-t, amióta Barna elénekelte a számait, azóta szeretem és hallgatom Jay Key-t is. Több koncerten vettünk részt: a Program együttesben az egyik régi óvodásom apukája zenél és énekel, jó volt ismerőst látni a színpadon. De nagyon tetszett Gesztesi Károly zongoraestje is. A legjobban a Strokes zenekar ritmusain szórakoztam, nemcsak zenélni tudnak a srácok, hanem előadni is, fantasztikus humorral rendelkeznek. Viszont a Sun Girls az ABBA slágereket hamisan énekelte, ének szakos tanítói végzettséggel sértették a fülemet a fals hangok.

Szabó Orsolya
Szabó Orsolya
Szabó Orsolya
, tanuló: - Szerintem nagyon gyér a fiatalok szórakozási lehetősége a városban, pedig nyaranta lehetne szabadtéri bulikat szervezni itt is. Nem csoda, hogy mindenki elhúz máshova, egy normális bulit nem lehet találni itthon. A strand jó lenne, csak néha olyan tömegnyomor van, hogy az embernek nincs gusztusa belemenni a vízbe sem. Én ha tehetem megyek le a tengerpartra vagy a Velencei tó partján lévő nyaralónkba, és onnan átjárunk Agárdra vagy Siófokra. Kecskemét sajnos nem a fiatalok városa.

Kovács Gergő
Kovács Gergő
Kovács Gergő
: - Mi sűrűn kijárunk a strandra, meg ha van borfesztivál, akkor az alap, hogy ott vagyunk. Amúgy sok programlehetőség nincs szerintem, eléggé halott a város nyáron, bár ha ennyi eső lesz akkor bőven elég az otthoni tévézés. Lehetne mondjuk hosszabb a borfesztivál is, nyilván a kereskedők sem bánnák, és akkor lehet legalább valamit csinálni. Illetve lehetne több koncert is, szabadtéri mozi, ilyenek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymillió forintos nyomravezetői díj a solti gyilkos kézre kerítőjének

Egy 82 éves solti asszony gyilkosát keresi a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság. A… Tovább olvasom