Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

A Hét témája: Ön hol tölti a szilvesztert?

Kecskemét - A Hét témája rovatunkban ezúttal arra voltunk kíváncsiak, a kecskemétiek hol töltik az idei szilvesztert.
Mint arról kora reggeli cikkünkben részletesen is beszámoltunk, a városban is úrrá lett a szilveszteri készülődés, mindenki készül a szombat estére. A Hét témája rovatunkban arra voltunk kíváncsiak, a kecskemétiek mit terveznek szombat esti program gyanánt?

Ripka Kálmán
Ripka Kálmán
Ripka Kálmán
, a Jóban Rosszban szereplője: - Különösebben nem kedvelem a szilvesztert, ugyanolyan ez a nap számomra, mint a többi. Az év utolsó napját azonban szívesebben töltöm szűkebb baráti körben, mint nagy tömegben. Idén Tiszakécskén szilveszterezünk a barátnőmmel. Elmegyünk vacsorázni, aztán jöhet egy romantikus séta a Tisza parton, majd egy discoban bulizunk hajnalig. Minden évben szoktam tenni újévi fogadalmat, de mivel eddig sosem sikerült még betartanom, úgy gondoltam, idén nem is próbálkozom vele.

Örkényi Aliz
Örkényi Aliz
Örkényi Aliz
, az Éden Hotel című valóságshow első szériájának kecskeméti játékosa: – Idén házibuliba vagyok hivatalos. Valószínűleg vándorlós Szilveszterem lesz, mert több barátomnak is megígértem, hogy ellátogatok az általa szervezett partira. Mindenhol addig maradok, amíg jól érzem magam. Hogy mit veszek fel, még kétséges. Karácsony után tettem egy háromórás bevásárló körutat, és vettem pár ruhát, kiegészítőt, de mindig az aznapi hangulatomtól függ, hogy miben indulok neki az éjszakának. A Szilveszternek meg kell adni a módját, ezért csakis elegáns darabok jöhetnek szóba, és ilyenkor nem hiányozhat a nyakamból pár darab szerpentin, hogy igazán újévezős legyen a szerelésem. Régebben mindig több fogadalmat is tettem, ma már inkább kevesebb dolgot fogadok, de azt igyekszem minél tovább betartani.

Forrai Etelka
Forrai Etelka
Forrai Etelka
, tanárnő: - Mi az idei évben baráti körben szilveszterezünk, legalább kimozdulunk egy kicsit otthonról. Nem szeretjük a tömegrendezvényeket, ezért meg sem fordult a fejünkben, hogy valami rendezvényre menjünk. Így, hogy a barátaink magukra vállalták a szervezést, különösebb készülődést sem igényelt az idei szilveszter. Egyedül a kutyákkal nem tudom mi lesz, félek őket hagyni a házban a sok petárda miatt.


Csongrádi Tamás
Csongrádi Tamás
Csongrádi Tamás
, a Gong Rádió műsorvezetője: – Egy kecskeméti szórakozóhelyen töltöm az év utolsó estéjét a barátaim társaságában. A szilveszteri buli esetében is – mint a többi partinál – a legfontosabb szempont a jó társaság, ha a megfelelő emberekkel vagy, szinte bárhol jól érzed magad. Szilveszterkor az árak másodlagosak, meg kell adni a módját az óév búcsúztatásának. Fogadalmat nem szoktam tenni, így nincs mit megszegni, vagy betartani. A virsli-pezsgő kombináció mindenütt utoléri az embert, ez kikerülhetetlen újévkor. Nem hiszek a szilveszteri babonákban, ilyenkor az a legfontosabb, hogy kitombolja magát az ember, erőt gyűjtsön a következő esztendőhöz.

Del-Fabró Miklós
Del-Fabró Miklós
Del-Fabró Miklós
, üzletember: – Mi egy népes csoporttal az újlengyeli Akác-tanyán töltjük a szilvesztert. A buli nyitott, gyerekeket is kényelmesen el lehet helyezni, és a helyszín a buli mellett lehetővé teszi a szaunázást, a forró-sós fürdőt dézsában, és még hosszasan sorolhatnám. Ezek mellett a barátkozásé, jó hangulaté lesz a főszerep, és mivel a helyek száma szinte végtelen, aki szeretne egy felejthetetlen szilvesztert tölteni a csapattal, jelentkezhet még a  70-338 7191  számon nálam.

Ervin Gábor, tanuló: - A haverokkal Budapesten szilveszterünk, majd utána ha magunkhoz tértünk utazunk ki Svájcba síelni. Elég mozgalmas lesz így az év vége meg az év eleje is. Kecskeméten évek óta nincs normális program, meg normális szórakozóhely se, így nem is szoktam én sem itthon maradni. Jobban szeretem egyébként is a bulikat, ahol sok csaj van, meg normális arcok, így a síelés előtt bulitúra lesz a fővárosban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szilveszter: a szomszédoknak szóljunk előre a házibuliról!

Az év utolsó napját van, aki hatalmas bulival, míg mások inkább családi, baráti körben töltik. Tovább olvasom