Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

A Knorr-Bremse is részt vett a szegedi kamionos találkozón

Immár a XXII. Nemzetközi Kamionos Találkozót rendezték a hétvégén Szeged-Sziksósfürdőn, a rendezvényen komoly erőkkel és bemutatókamionnal ott volt a Knorr-Bremse is.
A nagy hagyományú, egész várost és régiót megmozgató esemény egyszerre szól a szakmáról és a szórakozásról, de azért főleg az utóbbiról - írja az autopro.hu. Ugyanakkor kiváló alkalom, hogy a Knorr-Bremse mérnökei találkozzanak a valódi „végfelhasználókkal", s első kézből szerezzenek tapasztalatokat. Az igazán kötetlen beszélgetéseket hozó háromnapos programon olyan kérdések is felvetődnek, amelyek egy nyakkendős-állófogadásos konferencián talán nem feltétlenül kerülnek a felszínre.

Fotó: autopro.hu

Nem előzmény nélküli a Knorr-Bremse kiemelt jelenléte a kamionos találkozón, évekkel korábban is ott volt a résztvevők között – amikor még a Partfürdőn rendezték az eseményt –, de korántsem ekkora stábbal, energiával. A társaság kamionja gyakorlatilag három lépésre a nagyszínpadtól parkolt le, mindig ott volt tehét az események középpontjában. És persze generálta is azokat, egyebek között például a szombati hivatalos programponttal, a Knorr-Bremse Fékszervíz vetélkedőjével is.

Ezzel együtt folyamatos volt a szakmai és kevésbé szakmai vendégek fogadása és szóval tartása a Knorr-Bremse standján, féktárcsát például bárki, bármikor guríthatott kapura. Ehhez csak némi erőnlét és annál több technika kellett. Történt mindez szigorú kontroll alatt, mert mégiscsak egy 20 kiló felette alkatrész volt a „labda", s az idő előrehaladtával azért az alkoholos italokból is fogyott valamelyest.

– A háromnapos rendezvény elérte célját, jutott idő szakmára és szórakozásra egyaránt – értékelte az eseményt Kopasz Fabióla, a Knorr-Bremse marketingkommunikációért felelős vezetője, aki hozzátette, van helye az ilyen kevésbé szigorú szakmai eseményeknek is a társaság életében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kalocsai rendőré a világ második legszebb teste - fotó

Egy kalocsai rendőr is indult a Nemzetközi Naturál Testépítő Szövetség által szervezett… Tovább olvasom