Délmagyar logó

2017. 11. 18. szombat - Jenő 5°C | 8°C Még több cikk.

A Kodály Intézet ünnepi rendezvényei Kecskeméten

A karácsonyi időszak koncertjeinek sorát 2013. december 1-jén, advent első vasárnapján az Új Liszt Ferenc Kamarakórus jótékonysági hangversenye nyitotta a Református Újkollégium dísztermében.
A Kodály Intézet számos ünnepi hangversennyel és jótékonysági rendezvénnyel várja a klasszikus zenét kedvelő érdeklődő közönséget az idei ünnepi időszakban.

A karácsonyi időszak koncertjeinek sorát 2013. december 1-jén, advent első vasárnapján az Új Liszt Ferenc Kamarakórus (karnagy: Erdei Péter, Liszt-díjas érdemes művész) jótékonysági hangversenye nyitotta a Református Újkollégium dísztermében. A gyűjtést ezen alkalmon a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ szegényei számára rendezték.

December 6-án, pénteken 17 órától újabb jótékonysági rendezvényre került sor, ezúttal a Kodály Intézet nagytermében. Az intézmény Mikulás-ajándékműsorral kedveskedett a kecskeméti SOS Gyermekfalu családjainak.

A Kodály Intézet karácsonyi ünnepi hangversenyét december 14-én, szombaton a Szent Miklós-templomban este 18.30 órai kezdettel rendezik. A koncerten Liszt, Mendelssohn, Britten és mai magyar zeneszerzők kórusművei csendülnek fel az Angelica Leánykar (karnagy: Gráf Zsuzsanna) és a Kodály Intézet kórusa (karnagy: Nemes László Norbert) közreműködésével, valamint fellép Vigh Andrea Liszt-díjas hárfaművész.

A rendezvények az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió (Európai Szociális Alap) támogatásával valósulnak meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iván Bajára jön

„Azon a halfőzőn sajnos úgy berúgtam, hogy reggelre éktelen seb tátongott a térdemen. Iván azt… Tovább olvasom