Délmagyar logó

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 21°C Még több cikk.

A külföldi munkavállalás veszélyeiről

A bűnmegelőzési osztály dolgozója előadást tartott Kecskeméten egy szakmai nap keretében a meghívott vendégek számára.
A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Foglalkoztatási Programok Osztálya (Kecskemét, Klapka u. 34. sz.) EURES Humán Szakmai Nap rendezvényén 2014. június 13-án a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának kiemelt főelőadója, Bozóné Soós Marianna rendőr alezredes a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bemutatása mellett a külföldi munkavállalás veszélyeire hívta fel a hallgatóság figyelmét, konzultációs lehetőséget is biztosítva a meghívottaknak.

A szakmai napon részt vett az Új Nemzedék Plusz Kecskeméti Kontaktpont Iroda, a Helpi Ifjúsági Iroda és Fejlesztő Műhely kecskeméti képviselői, az Europe Direct Bács-Kiskun Megyei Európai Információs Pont képviselői, valamint a megváltozott munkaképességű személyek érdekképviseletét ellátók, összesen kb. 30 fő. A munkaértekezlet célja a külföldi munkavállalás által veszélyeztetettek irányába kifejtett együttműködés erősítése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teherautóban akart autót csempészni

Az okmányok szerint bútort szállított egy szerb férfi, a tehergépkocsi rakterében azonban egy svájci rendszámú autót találtak a pénzügyőrök vasárnap Tompán. Tovább olvasom