Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

A kutyáját lelőtte, a feleségét megfenyegette

Egy vita után az engedély nélkül tartott fegyverével lelőtte kutyáját és megfenyegette feleségét, hogy ő is hasonló sorsra jut.
A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának egyenruhásai fogták el a fegyveres férfit.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. László 53 éves kömpöci lakos ellen.

A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy november 23-án 18 órakor előzetes szóváltást követően engedély nélkül tartott maroklőfegyverével kömpöci házának udvarán lelőtte kutyáját és megfenyegette feleségét, hogy ő is hasonló sorsra jut. Ezt követően fegyverével ismeretlen helyre távozott.

A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai 2014. november 24-én 0 óra 30 perckor Balástyán elfogták a fegyveres férfit. Az 53 éves terheltet őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kirántotta az ablakon és megverte a nőt

Őrizetbe vették a kiskőrösi rendőrök azt a 33 éves nőt, aki a megalapozott gyanú szerint az ablakon… Tovább olvasom