Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

A Mezei utcában árulta bájait Anikó

A 20 éves kecskeméti nőt a rendőrség őrizetbe vette.
Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó, valamint két anyagi káros közúti közlekedési baleset történt - írta a police.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt január 19-én 19 óra 20 perckor őrizetbe vette B. Anikó 20 éves kecskeméti lakost. A nő védett övezetben, a Mezei utcában végzett prostitúciós tevékenységet -.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság január 19-én 21 óra 10 perckor szabálysértési őrizetbe vette P. Sándor 18 éves kiskunmajsai lakost, aki Kiskunmajsa belterületén úgy vezette személygépkocsiját, hogy korábban a rendőrség engedély nélküli vezetés szabálysértése miatt a vezetéstől eltiltotta.

A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség, a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály eljárást indított nyolc szír, egy iráni és három koszovói állampolgárral szemben, akit január 18-án és január 19-én Kiskunhalason és az államhatár közelében igazoltattak a rendőrök. A külföldiek jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták, ezért elfogták és előállították őket. Ellenőrzésük során kiderült, hogy az iráni és egy koszovói állampolgárral szemben beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el. Az állampolgárok menekültstátusz iránti kérelmet nyújtottak be, ezért az illetékességgel rendelkező Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Dél-alföldi Regionális Igazgatóságra szállították a rendőrök.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázat! 700 liter üzemanyag folyt az úttestre!

Kamion és személygépkocsi ütközött össze hétfőn Kecskeméten a Mercedes-gyárhoz vezető úton, egy… Tovább olvasom