Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > A süllyedő hajóról a Megasztár döntőjének küszöbére

A süllyedő hajóról a Megasztár döntőjének küszöbére

Két kecskeméti énekes, Nagy Adrienn és Bihal Roland is bejutott a legjobb 24 közé péntek éjszaka a Megasztár hatodik tehetségkutatóján.

Delmagyar.hu - 2012.02.25. 07:35
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Utolsó válogatójához érkezett pénteken a Megasztár hatodik szériája, mely után összeállt a legjobb 24 csapata. Közülük a következő adásban párbajjal döntik el, ki lesz az a 12 szerencsés, aki a tehetségkutató döntőjébe jut. A mondjuk úgy elődöntőben két kecskeméti énekesért is szoríthatunk, Nagy Adrienn és Bihal Roland (képen) személyében.


Nagy Adriennt „Adri" néven már sokan ismerhetik, a kecskeméti énekesnő azonban elégedetlen eddigi sikereivel: még magasabb szintekre szeretne törni, ehhez a Megasztárt kitűnő lehetőségnek gondolja. A másik döntőbe jutott énekes, Bihal Roland 2009-ben a No Thanx zenekar új énekeseként bukkant fel a hazai zenei életben. A most 24 éves kecskeméti énekes akkor nem tudta, hogy egy süllyedő hajóra szállt fel, számára a mentőövet a Megasztár jelenti.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 3. lamuria 2012.02.25. 13:24

Bereczki -gusztustalan
Bochkor - faradt es nem ert hozza
Mariann- talan meg el is menne...
Mester - jo lenne ha jo lenne ...

Moderálásra küldöm 2. lamuria 2012.02.25. 13:21

ES MILJEN IGAZA VOLT MARIANNAK .........................

Moderálásra küldöm 1. Egyolvasó 2012.02.25. 11:16

Gusztustalan volt a műsor a zsűri pedig kritikán aluli. Főleg Bocskor én azt hittem, hogy az az ember egy művelt tag a kijelentése után sajnos csalódnom kellett benne, mivel a rasszizmus sugárzott a hozzáoszlásából.
Falusi Mariann pedig olyan pozitív kijelentést tett, hogy a többiek meg sem mertek szólalni utána, mikor az egyik celeb felesége elhagyta a színpadot Mariann azt mondta, hogy valaki ne azért jusson tovább mert valakinek a valakije, hanem azért, hogy olyat mutat amitől odaragadnak.Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...