Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

A tanulás élménye – ingyenes képzés nyugdíjasoknak

Kecskemét - Új, ingyenes képzés indul a Kulturális Központban. A tanfolyamon a nyugdíjas vagy ahhoz közel álló korú hölgyek és urak új információkat szerezhetnek többek között a számítástechnika világáról, az egészséges életmódról és az igénybe vehető támogatásokról is.
A Kulturális Központ új képzést indít, mely A tanulás élménye elnevezésű Európai Uniós pályázatnak köszönhetően ingyenesen végezhető el. A tanfolyamra várják azoknak a nyugdíjasoknak vagy nyugdíjhoz közel állóknak a jelentkezését, akik nem elégszenek meg azzal, hogy a négy fal között teljenek mindennapjaik, nem törődnek bele, hogy környezetük, közösségük ne fejlődjön, és akiket nem hagy hidegen mások problémája sem.

Azoknak, akik aktívabbnak érzik magukat kortársaiknál, szívesen segítenek szűkebb és tágabb közösségük ügyeinek intézésében, kreatívak, érdeklődők, kezdeményezők, szeretnének egy életvidám csapat tagjai lenni, ott a helyük a Kulturális Központ új képzésén.

Új, ingyenes képzés indul a Kulturális Központban.
Új, ingyenes képzés indul a Kulturális Központban.

A tanfolyamon szó esik többek között az igénybe vehető támogatásokról, az egészségügyi preventív módszerekről, az egészséges táplálkozásról és a természetes gyógymódokról is. Emellett a számítástechnika és az internet világában is kalandozhatnak majd az érdeklődők, megtudhatják például azt is, hogyan intézhetjük banki ügyeinket a világhálón. A résztvevők a képzés során hallhatnak a különféle megtakarítási formákról, valamint arról is, hogy milyen pénzügyi, kereskedelmi becsapásokkal állunk szemben, és ezeket hogyan lehet kivédeni.

Érdeklődni Darabos Andreánál lehet a Kulturális Központban a 76/503-880-as telefonszámon, vagy az andrea.darabos@efmk.hu e-mail címen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ostorpattogás és nemzetiszínű csákó Bugacpusztán

Már messziről hallani, hogyan visszhangzik a csikósok karikás ostorainak pattogása Bugacpusztán, a Szent Mihály napi vigasságokon. Tovább olvasom