Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Adri nem tartja ellenfélnek VV Anikót

Nem bánná a Való Világ Bécijének kedvese, ha a fiú flörtölne villabeli társával, Anikóval! Adrienn ugyanis nem tartja ellenfélnek a villalányokat, szerinte ha bármi történne, csak azért lenne, mert a párja hónapok óta nem ért nőhöz.
Abszolút megbízik a párjában Adrienn, a Való Világban szereplő Béci barátnője. Olyannyira, hogy azt sem bánná, ha a kedvese és VV Anikó flörtölnének egymással - szerinte ugyanis az csak azért történne, mert Béci hónapok óta nem ért nőhöz. Ha csupán a szükségleteit nézi, bármi előfordulhat, mert a külvilágtól elzártan élnek.

Adrienn azonban nem tartja ellenfélnek Anikót, ahogy a többi villabeli lányt sem. Úgy véli, ha Béci akart volna valamit Anikótól, az már rég kiderült volna. A lány azt is elmondta: VV Olivér és Anikó lelkizésén ő is nagyon nézett, nem tudja, ő mit tett volna ilyen helyzetben, de inkább Anikó mondja Bécinek, hogy szereti, mintsem fordítva. Adri szerint egyébként nagyon nehéz volt megszokni, hogy párját képernyőn keresztül láthatja csak, és nem beszélhet a kint zajló történésekről. A villalakók nem tudják, hogy odakint még a "csapból is ők folynak" - írja az Új Ász.

A Való Világ show-ba beköltözöttek közül nem egy ember akad, akit kinn vár a párja hűségesen: ott van például VV Éva kedvese, Ádám, Béci párja, vagy VV Olivér szerelme, Enikő.

Az utóbbi párosnak azért voltak gondjai, amikor Olivér éppen Bécivel szemben kiesett a párbajon. Enikő ott volt a nézőtéren, szemei szikrát szórtak - előtte kellett ugyanis szembesülnie azzal, hogy Olivér és Anikó érzéseikről beszélgettek, közben egymás kezét szorongatták.

A villalakó kedvese egyébként is kikészült a folyamatos zaklatásoktól, Olivér később elmondta: Enikő egy feldühődött pillanatában a telefonját is kidobta az ablakon.

A párosnak meg kellett küzdenie a kapcsolat folytatásáért, miután Olivér visszatért otthonába. A fiú olyasmit is hallott, hogy Enikő megcsalta, mialatt a villában volt, ezért nagy veszekedés kerekedett közöttük.

Kiderült: ez nem igaz, de a párosnak bőven volt mit megbeszélnie. Végül több napra elvonultak a világ elől, hogy kettesben lehessenek és átbeszéljék dolgaikat.

Olvasóink írták

 • 2. Hibiszkusz 2011. március 25. 12:56
  „Egyetértek az előttem iróval!Lennének ennél fontosabb dolgok is, amiről tájékoztathatna bennünket a T. Délmagyar.
  A tegnapi eset ami a parlamentben zajlott! Miért nem irnak róla????”
 • 1. Kudara 2011. március 25. 11:39
  „Most ez megint egy cikk a semmiről.
  Kit érdekel Béci meg a kis barátnője? R
  áadásul Anikót hozzák fel, ez a Béci-Anikó téma már több hónapja lejárt "sztori"...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A japán földrengés kettétörte egy kecskeméti lány álmát

Bercsényi-Tóth Claudia éveken keresztül gyűjtött arra, hogy kiutazhasson Japánba. A földrengés azonban kettétörte a fiatal lány álmát. Tovább olvasom