Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Alekosz két tűz között: Éva vagy Anikó?

Éva három jelet kapott a nyolcadik kiválasztáson, ezzel már harmadik párbajára készülhet. A törtető azonban könnyen alulmaradhat a párbajban, ha taktikázás helyett hiúsági kérdést csinál az ellenfélválasztásból. Éva ugyanis nem bírja elviselni, hogy lelki társa, Alekosz rajong Anikóért.
Szombat este a nyolcadik kiválasztáson ismét Évára került a zöld kendő, így a villa törtetője hétvégén már harmadik alkalommal küzd meg a villában maradásért. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, máris megindultak a találgatások a luxusbörtön falai között, vajon kit visz ki magával a hisztérika. Évától mindenkinek van félnivalója - Alekoszon és a legerősebb ellenfélnek megítélt, és egyébként is védett Bécin kívül.

Itt van mindjárt Gigi, akire a fürtöske már régóta feni a fogát, egyik nagy vágya, hogy a Rácz testvérpárt szétrobbantsa. Ráadásul a kiválasztáson Gigi Évára tette a jelet. Jerzy sincs biztonságban, hiszen köztük nem egy alpári vita szemtanúi lehettek már a nézők. Ezért is tette a törtető szombaton a táncosfiú neve alá a jelet. De Laci is esélyes a párbajra, vele semleges ugyan a viszonyuk, de Éva könnyű ellenfelet lát benne.

A szombat éjszakai alkoholgőzös bulinak az eseményeit figyelembe véve azonban Anikó retteghet a legjobban. Éva ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy lelki társa, Alekosz egész este a fekete démon társaságát kereste. Hajnalban ezt szóvá is tette az okostojásnak, akivel már korábban is összezördültek Anikó miatt. Láthatóan a féltékenységtől feldúlva kijelentette: őt viszi ki magával.

Éva másnap az igazmondó hintában kibökte: ha nem lenne barátja még az is lehet, hogy lefeküdne Alekosszal - aki nem értette, miért vetette a szemére, hogy kicsit rámenősebben nyomult Anikóra.

A villalakók a kiválasztás jegyében kaptak egy feladatot: mindenkinek ki kellett húznia egy lakótársa nevét, majd az ő szemszögéből elmondani a többieknek, hogy az illetőnek kire kéne tennie a jelét. Alekosz figyelmeztette Lacit, hogy van még rajta kívül is versenyző, akire rakhatja a jelet, hiba lenne, ha pusztán megszokásból újra őt akarná kiküldeni párbajozni. Laci ezt természetesen fenyegetésnek vette, így csak jobban megerősödött benne, hogy Alekoszt nevezze meg este a tábla előtt.

A nap másik játéka is tartogatott izgalmakat: Béci az igazmondó hintában elmesélte, hogy mindenkivel lefeküdt volna a villában, ha nem lenne barátnője. Laci Anikóhoz fűződő gyengéd érzelmeiről beszélt a többieknek, amelyek nem biztos, hogy teljesen viszonzatlanok, hiszen a rosszkislány is Laci mellett döntene a villalakók közül, ha komoly kapcsolatra kéne párt választania. A legnagyobb meglepetést mégis Éva prezentálta, amikor elmondta, hogy ha nem lenne barátja, akkor el tudna képzelni egy csókot Alekosszal, sőt akár le is feküdne hódolójával.

Olvasóink írták

  • 1. Edina18 2011. március 28. 16:15
    „Mennyivel jobb lenne,ha a luxusprostik és selyemfiúk azon tűnődnének,hogy hol kellene termelő munkát végezni. Csak megjegyzem, a munka nem szégyen!!!! Ja és nem vagyok prűd! De nem kellene butítani a fiatalokat! Való világ? Az itt van a mindennapokban!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Baleset a Mercedes gyárban: gyógyulóban a megsérült munkás

Sokat javult a kecskeméti Mercedes gyár építkezésén múlt hét szerdán megsérült fiatalember állapota. Tovább olvasom