Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Állati-kaland a delmagyar.hu-val a Vadaskertben

Kecskemét – Állatszépségverseny, látványetetés, négy állomásból álló mini túra és sok-sok ajándék – csoki és mese-DVD – vár minden gyerekre, aki kilátogat a Kecskeméti Vadaskertbe, a delmagyar.hu családi napjára augusztus 13-án, szombaton.
– Igen, ott leszünk szombaton. A gyerekek a lufihajtogatást és az arcfestést várják a leginkább – mondta egy családanya a főtéren szórólapot osztogató hosstesünknek. Nevezhetjük családi napnak, második gyereknapnak, nyárbúcsúztatónak, iskolakezdés előtti utolsó bulinak, a lényeg ugyanaz: a delmagyar.hu különleges, többállomásos kalandtúrára hívja a vállalkozó kedvű csemetéket a Kecskeméti Vadaskertbe augusztus 13-án, szombaton.

A bejáratnál mindenki kap egy pontgyűjtő füzetet, amelybe a teljesített feladatokért cserébe pecséteket gyűjthet. Aki lerajzolja és animátorok segítségével meghajtogatja lufiból kedvenc állatát, felismeri a Gong Rádió állathangjait és az állatsimogatóban is megtalálja a delmagyar.hu matricáját, meglepetést kap. Csupán négy pecsétet kell összegyűjteni a garantált ajándékokért: csokiért és mese-DVD-ért.

A delmagyar.hu családi napján a gyerekeké a főszerep a Vadaskertben.
A delmagyar.hu családi napján a gyerekeké a főszerep a Vadaskertben.

A játékos vetélkedő mellett a családokat ingyenes arcfestés és lufihajtogatás várja: az Animation Team tagjai bármilyen állatot elkészítenek léggömbökből, a gyerekeknek csak azt kell kitalálniuk, mit szeretnénk hazavinni. Ezenkívül kalózkodhatnak is a lurkók, és megcsodálhatják a Kecskeméti Vadaskert mind a 356 lakóját.

A delmagyar.hu oldalán arról szavazhattak az olvasók, melyik Vadaskerti lakó a legszebb. A legtöbb voksot gyűjtő kedvenc a dicsőség mellett királyi lakomát is kap majd a családi napon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három és fél milliót értek az ellopott kosok és birkák

Lakitelek - Kost és birkát loptak egy lakiteleki és egy szentkirályi legelőről. A tulajdonosnak több… Tovább olvasom