Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 29°C Még több cikk.

Autósüldözés a 44-es főúton

Kecskemét - Kilométereken keresztül üldözték a rendőrök azokat a tolvajokat, akik csütörtökön betörtek a lakitelki faiskola telephelyére.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a tolvajok csütörtök hajnalban törtek be a Lakitelek külterületén található faiskola telephelyére. Az ingatlan területén traktoralkatrészeket, valamint szőlőprést és egy 200 literes vashordóban olajat tartottak, amelyeket a tolvajok a kapun lévő lakat levágása után el akartak lopni. Ezzel egy időben a tulajdonos csendes riasztást kapott otthonában a telephelyéről, ezért értesítette a lakitelki körzeti megbízottat. A rendőr az alig pár órája megkezdett pihenőidejét megszakítva azonnal a helyszínre indult, miközben segítséget kért a Tiszakécskei Rendőrőrs területén szolgálatban lévő járőröktől. A kiérkező rendőrök egy fehér színű furgont találtak a helyszínen, amely éppen indulni készült. A tettesek látva a kiérkező rendőröket, nagy sebességgel elhajtottak Tiszaalpár irányába.

A járőrök fényjelzésüket használva a 44-es számú főút irányába követték az autót, amely a több stoptábla ellenére átszáguldott Lakitelken. A tolvajok Tiszaalpár határában feladták az autóval történő menekülést, ezért megálltak egy útkereszteződésben, kiugráltak az autóból és három irányba szaladtak a már erősítéssel érkező rendőrök elől.

A három személy közül egy 42 éves dunaföldvári férfit sikerült elfogni a helyszínen, akit a rendőrök a Tiszakécskei Rendőrőrse állítottak elő. A gyanúsított férfi kihallgatása jelenleg is tart, őrizetbe került és a nyomozóhatóság előterjesztéssel él az előzetes letartóztatására. A gépkocsiból elmenekült két ismeretlen férfit a nyomozók és járőrök jelenleg is keresik, felkutatásukra rendőrségi kutyát is igénybe vettek.

A tettesek által hátrahagyott gépkocsit a nyomozók lefoglalták, a benne lévő lopott tárgyakat a szemlét követően hatóság a sértett részére kiadta. Az ellopott tárgyak értéke közel 420.000.-Ft, amely így gyorsan megtérült - áll a rendőrség közleményében.

Olvasóink írták

 • 3. Zénó 2011. március 03. 20:55
  „Elesik? Nem! Csak önkorbácsolással serkenti a vérkeringését, hogy a nevek eszébe jussanak.”
 • 2. tótkomlósi 2011. március 03. 17:10
  „az az egy szerencsétlen akit elkaptak nem ismeri a másik kettőt?
  Véletlen elesik és már mondja is a neveket, az ombusman meg kinyalhasssssa.”
 • 1. dodó 2011. március 03. 16:52
  „Ombuccmann! Mohácsi-jány!
  Lássátok mán megin üldödzenek minkeket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Siófokkal játszik a KTE a Magyar Kupában!

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházában kisorsolták a Magyar Kupa negyeddöntőinek párosításait. A KTE ellenfele Siófok lesz!
Tovább olvasom