Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Balesethelyszínelői verseny Kecskeméten

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága meghirdette az „I. Balesethelyszínelői Verseny" megyei döntőjét, mely 2010. szeptember 16-án 08.30-15.00 óra között kerül megrendezésre Kecskeméten.
A rendhagyónak is mondható vetélkedőt két helyszínen, a Granada Konferencia, Wellness és Sport Hotelben (Kecskemét, Harmónia utca 12.), valamint a Füredi Autósiskola Vezetéstechnikai Pályáján (Kecskemét Homokbánya) rendezik meg.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a verseny célja a balesethelyszínelők szakmai tudásának elmélyítése, a balesethelyszínelői munka presztízsének emelése, a balesethelyszínelést végző rendőrök számára magas szintű szakmai megmérettetés lehetőségének megteremtése.

A megmérettetésen a hét megyei kapitányság közlekedésrendészeti osztályának, valamint az Autópálya Alosztálynak a balesethelyszínelői vesznek részt, akik a versenyen egyéni pontozású versenyszámokban indulnak. A rendezvényen minden versenyző B kategóriás elméleti KRESZ tesztlapot, valamint szakmai elméleti tesztlapot tölt ki. Gyakorlati számként a Füredi Autósiskola technikai pályáján vezetéstechnikai feladatok végrehajtására kerül sor, melyet a balesethelyszínelők az egységüknél lévő, megkülönböztető jelzéssel felszerelt Ford Focus Kombi típusú gépjárművükkel hajtanak végre.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már előkészítési fázisban az 51-es főút felújítása

A tervek szerint 2013 második felére megújul és városi elkerülő szakaszokkal bővül az 51-es út. A beruházásnak jelenleg az előkészítési munkálatai folynak. Tovább olvasom