Délmagyar logó

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 0°C | 6°C Még több cikk.

Balesetmegelőzési évértékelő Kecskeméten

Bács megyében értékelték a 2013-as év balesetmegelőzési munkáját, eredményeit.
Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság csütörtökön évértékelő ülést tartott, melyen a megye szakemberei mellett a bizottság együttműködői és partnerei vettek részt.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Arató László r. alezredes, a Bács Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elnöke elismerést adott át Jekkel Irén ügyész asszonynak az elmúlt húsz évben a rendőrség közlekedésrendészeti szolgálati ágnál dolgozó balesethelyszínelő és balesetvizsgáló kollégák szakmai ismereteinek elmélyítése, illetve a balesetmegelőzés területén végzett áldozatos munkája során szerzett érdemeiért.

A főkapitány-helyettes elismerésben részesítette Gyuricza-Kósa Szabolcs urat, az egyik kecskeméti barkácsáruház kereskedelmi vezetőjét, aki az elmúlt években számos közlekedési rendezvény támogatója és szervezőjeként önzetlen munkájával segítette a balesetmegelőzés ügyét.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az idei évben a bizottság által végzett munka bemutatását követően a meghívottak közösen megtekintették a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Színház együttműködésének eredményeképpen létrehozott „Tetthely" című bűn- és balesetmegelőzési előadást.

További fotók itt!>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbírálták a Kecskeméti Városi Ösztöndíjakat

Az önkormányzat támogatásával 47 elsőéves és 47 felsőbb éves hallgató kaphat két részletben 190 ezer… Tovább olvasom