Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Baráti kölcsönöket kapott banki átutalással Zuschlag?

Kecskemét - A kiskunhalasi önkormányzat szocialista párti képviselőjét hallgatták meg csütörtökön tanúként a Zuschlag-perben.
Váradi Krisztiántól egyebek között azt kérdezte a bíró, hogy miért helyezett el két alkalommal többszázezer forintot a politikus számlájára. Váradi azt mondta, hogy Zuschlag János jó barátja, és baráti szívességből adott kölcsönöket.

Elmondta, hogy a baráti kölcsönöket Zuschlag minden esetben, részletekben visszafizette, akkor azonban már nem banki átutalással, hanem készpénzben történt a törlesztés.

Kihallgatták tanúként Arató Gergely, az oktatási minisztérium államtitkára feleségét, Kinisch Andreát is. A 2000-es évek elején az Ifjú Szocialisták Mozgalma (ISZM) budapesti elnökeként tevékenykedő, jelenleg pedig a zuglói önkormányzatban képviselőként dolgozó asszony nem emlékezett arra, hogy a lakásukban milyen körülmények között alakult meg a Zuschlag-perben szereplő egyik egyesület. Ugyancsak nem tudott visszaemlékezni már arra sem, hogy a zuglói MSZP-szervezet irodájában miként alapítottak meg egy másik olyan egyesületet, amely később fiktív programokkal állami pályázatokon jutott támogatásokhoz.

Olvasóink írták

 • 9. Power 2009. május 15. 19:11
  „Ebben az országban minden maffiózónak Cavingtont kellene szednie. Nálunk senki nem emlékszik semmire. :)”
 • 8. antikos 2009. május 15. 13:35
  „Mit gondoltatok, majd bevallja...????”
 • 7. Moolnaar 2009. május 15. 11:58
  „Ugytunik ezt a mocskot ami itt van mar csak verrel lehet lemosni...!”
 • 6. Lúdasmatyi 2009. május 15. 10:51
  „Hajrá Jobbik lesz mit tennetek!”
 • 5. achilleus 2009. május 15. 09:32
  „Nagy arc EZ is. Magyarország legjellemtelenebb embere, pedig ezért a "címért"´ keményen meg kell harcolni: "Demszky gesztust gyakorol. Ő most nem esketi fel Kivágónét. Ám ez a finnyásság egy kávészünetnyi ideig tart, mert ezután mégiscsak elfogadja Kivágóné "undorító" szavazatát a költségvetéshez. Demszky elégedetten és bátran dől hátra. Megingott főpolgármesteri széke ismét stabil. Demszky máskor is, ha nem a hatalma függ tőle, jó hírére igyekszik jól vigyázni. Tavaly például egy ártatlanul ügynökgyanúba kevert olimpiai bajnokot alázott porig, amikor a nyilvánosság útján felszólította, hogy ne vegye át tőle a díszpolgári címét. Amit a közgyűlés ítélt oda. Demszky nem akart nyilvánosan kezet fogni a besúgással - utóbb kiderül, ártatlanul - meggyanúsítottal."”
 • 4. gerbera 2009. május 15. 08:53
  „ÉS MÉG AMIT NEM MONDOTT EL A BÜNÖZŐ MAFFIA CSAPAT, MINDEN ILYEN ESETEKBEN (KULCSÁR) FERI NEVÉT EMLÍTIK,EDDIG ISMERETES AZ ÜGY, TOVÁBB NINCS ,ELAKAD AZ ÜGY. CSÚCSRA VEZETNEK A SZÁLAK.”
 • 3. zizu 2009. május 15. 07:32
  „http://www.origo.hu/itthon/20090511-korrupcio-partfinanszirozas-modszerek-technikak.html

  Ezeket a sosrokat olvasva, még nagyon sokan ülhetnének Zuschlag mellet. Tisztelet a kivételnek. Remélem van ilyen :-)”
 • 2. keletaru 2009. május 15. 07:08
  „Sosem tudjuk meg a teljes igazságot ! De sejtéseink lehetnek csak ....nap mint nap olvashatjuk költségtérítéseiket , milyen nehéz sorsuk van miattunk s értünk ! Értünk ?! Képviselősdi megélhetésből ? Üdv Kuci”
 • 1. achilleus 2009. május 14. 20:26
  „Ha az amnézia öröklődik, akkor Aratóék gyermekei nem fognak az iskolából hazatalálni,
  mert elfelejtik az utat ....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elgázolta az úton ácsorgó biciklist

Kecskemét - Halálos baleset miatt félpályás útzár volt az 5-ös főút Lajosmizse és Kecskemét közötti… Tovább olvasom