Délmagyar logó

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -4°C | 1°C

Békülni akart a zaklató

Egykori élettársával próbálta rendezni kapcsolatát az a bajai férfi, akivel szemben zaklatás miatt vádemelési javaslattal él a rendőrség.
A Bajai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. Antal 44 éves bajai lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a férfival 2014 októberében szakított élettársa, ám ő a különválásba nem tudott belenyugodni. Úgy próbálta meg kapcsolatukat helyrehozni, hogy volt barátnőjét naponta hívogatta telefonon, szöveges üzeneteket írt neki, továbbá utalásokat tett arra, hogy amennyiben nem békül ki vele, bántalmazni fogja.

A terhelt több alkalommal a sértett lakása elé ment, hogy személyesen rendezze kapcsolatukat, annak ellenére, hogy a nő többször kérte, fogadja el a szakítás tényét. Végül megelégelte egykori társa folytonos hívásait a nő és a rendőrséghez fordult segítségért. A terheltet – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, aki a cselekmény elkövetését elismerte.

A Bajai Rendőrkapitányság az eljárást 2015. március 2-án befejezte, a nyomozás iratait vádemelési javaslattal megküldte a Bajai Járási Ügyészségnek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tóbiás szerint a kormány szétzilálta a szociális rendszert

Az MSZP elnöke szerint a kormány szétzilálta a szociális ellátások rendszerét. Tovább olvasom