Délmagyar logó

2018. 04. 21. szombat - Konrád 8°C | 22°C Még több cikk.

Bevezetni a KSE-t a piacra

A közelmúltban új marketing- és kommunikációs igazgatót neveztek ki a Kecskeméti KSE Sportegyesületeket Működtető Kft.-nél. Sáfár Tamás a delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatában részletesen beszélt a klub rövid-, illetve hosszú távú terveiről is.
- Hogyan és mikor került kapcsolatba a KSE vezetőivel?
- 2010. augusztus 1-je óta külsősként már segítettem a klubvezetők munkáját marketing vonalon, és az arculattervezésben. Korábban az üzleti szférában dolgoztam és a kapcsolati tőkémnek köszönhetően rövid időn belül sikerült új szponzorokat felsorakoztatnom az klub mögé. Ennek a rövid, de sikeres időszaknak a végén, december elején kineveztek a KSE kommunikációs- és marketing igazgatójának.

Sáfár Tamás egy nagy családdá szeretné alakítani a KSE szakosztályait a szurkolókkal, támogatókkal együtt.
Sáfár Tamás egy nagy családdá szeretné alakítani a KSE szakosztályait a szurkolókkal, támogatókkal együtt.

- Milyen elképzelésekkel vágott neki a munkának?
- Először is nagyon fontos, a KSE bevezetése a piacra, a „brand" megteremtése és felépítése, jelenlétének erősítése. A klub még nagyon fiatal, hiszen másfél éve alapította az önkormányzat, és igazából kevés idő arra, hogy eléggé ismert legyen, hogy az egyesületben rejlő hatalmas lehetőségek a felszínre kerüljenek. Ez lesz az én egyik fontos feladatom. A másik pedig természetesen az új szponzorok, támogatók felkutatása. Itt szerencsére úgy veszem észre, hogy a régió vállalkozói rétege vevő a helyi önkormányzat által megálmodott koncepcióra. Azt tapasztalom, hogy szívesen fogadnak a különböző cégek vezetői, és máris kialakult egyfajta üzleti kapcsolat a helyi vállalkozók és a KSE között. A klub remek közvetítő csatorna a vállalatvezetők, a régióban működő cégek és a kecskeméti önkormányzat között. Teljesen más egy meccs szünetében, a VIP teremben kapcsolatot építeni, mint egy hivatalos tárgyaláson. Ez az, amire építeni szeretnénk, ezért is rendeztünk már több támogató összejövetelt, ami a jövőben folytatódni fog.

- Milyen hosszú távú célokat tűzött ki maga elé?
Sáfár Tamás

1972-ben született Kecskeméten, nős és 3 leánygyermek édesapja. Középiskolai testnevelő-tanár diplomája megszerzése után filozófia szakon tanult. Korábban uszonyos úszásban válogatott sportoló volt, majd edzőként Európa és világbajnok sportolókat nevelt, amiért 2003-ban az Év Edzőjének választották Kecskeméten. Amikor csak ideje engedi, aktívan sportol ma is, rendszeres résztvevője a fél-maratoni futásoknak. Sokat kerékpározik, baráti társasággal megjárta már Svájc, Ausztria és Lengyelország hegyvidékeit is.

- A KSE-nél, az önkormányzattal karöltve egy olyan klub imázs kialakításán dolgozunk, amelyhez öröm tartozni a támogatóknak, szurkolóknak, játékosoknak, edzőknek, felnőttnek és gyereknek egyaránt. Ennek érdekében a jövőben jobban oda fogunk figyelni a szurkolók szórakoztatására, a mérkőzéseket kísérő programokra. Ezzel kapcsolatban örömmel tájékoztatom a szurkolókat, hogy hamarosan megvásárolhatóak lesznek a KSE új sáljai és pólói. A részletekről hamarosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. Végül, de nem utolsósorban szeretném kiemelni, hogy a Kecskeméti Sportiskola is fontos részét képezi Kecskemét sportkoncepciójának. Mintegy ezer gyerek sportol a KESI színeiben, rendkívül értékes kezdeményezésről beszélhetünk tehát. Itt szintén törekszünk egy vonzó arculat kialakítására, és ezzel bővíteni szeretnénk a támogatói csoportot. A kör így zárul be, így lesz teljes koncepció.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

600 ezer forintot lopott a pénztárgépből

Egy betörő a pénztárgépet felfeszítve 600 ezer forintot vitt el egy kecskeméti autósboltból. Tovább olvasom