Délmagyar logó

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 8°C Még több cikk.

Bölcsődében vigyáz a gyerekekre a fideszes képviselő

Kecskemét - A hírös város régi úszójától, Vörösmarty Attilától ma sem állnak messze a kihívások. A héten bölcsődei gondozónak álló háromgyermekes apuka felvette a kesztyűt, és igyekszik bebizonyítani: nem csak a nőké a pálya.
„Háromgyerekes apuka vagyok. Két nagyobb fiam révén közvetlenül, de kívülről ismertem eddig a bölcsődék világát. Most itt az alkalom, hogy belülről is megismerjem a kisgyermeknevelők munkájának szépségeit és problémáit – épp, mielőtt a legkisebb fiam is tagja lesz ennek a közösségnek." Ezzel kezdi Kecskemét fideszes önkormányzati képviselője, aki a legutóbbi választások óta tanácsnoki pozícióban segíti az alföldi város munkáját.

A kecskeméti születésű, 48 éves képviselő gyerekkorában versenyszerűen úszott a város csapatában, és az iskoláit is itt járta: az egyik szakiskolában végzett műszerészként. A helyi szervizben kezdte, majd néhány évig a kecskeméti katonai repülőbázison is dolgozott.

z Így lettem képviselőből bölcsődei dolgozó elnevezésű programban résztvevő Vörösmarty Attila fideszes kecskeméti önkormányzati képviselő gyermekekkel gyurmázik a hunyadivárosi bölcsődében. Fotó: Ujvá
z Így lettem képviselőből bölcsődei dolgozó elnevezésű programban résztvevő Vörösmarty Attila fideszes kecskeméti önkormányzati képviselő gyermekekkel gyurmázik a hunyadivárosi bölcsődében. Fotó: Ujvári Sándor/MTI.

Ezt követően áttért a kereskedelembe és több nagy cégnél vezető beosztásba került, mígnem saját vállalkozásba fogott.Többek között zeneszereteténél fogva tett egy kitérőt egy helyi rádióba, ahol ügyvezetőként is tevékenykedett,Munkájából talán a legbüszkébb arra az időre amíg a város egyik legjobb szórakozóhelyét üzemeltette. Később sem távolodott el a sport világától: pár évig a Hírös Sportinvest Kft. vezetőjeként hódolhatott kedvenc hobbijának, a sportnak.

Képviselő a bölcsiben

A fiatalos Attila a helyi képviselőtestület fideszes vezetője, és természetesen ő sem marad tétlen, amikor szervezkedni kell, látni az adventi szeretetcsomag-osztáson tevékenykedni éppúgy, mint a helyi sporteseményeken. Legújabb kezdeményezése, hogy közadakozásból szeretné felújíttatni a város Szentháromság-szobrát.

Olvasóink írták

  • 2. kecskeméti2 2011. február 23. 12:55
    „ezt az ember beengedni gyerekek közé, szégyen!”
  • 1. tintasbarns 2011. február 23. 11:08
    „Szegény gyerekek mit tanulhatnak egy ilyen embertől csak politikát semmi mást.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keserű csoki: Parkolópályán az emberség

Úgy gondolta, szabályosan parkol. Aztán szélvédőjén ott vigyorgott a piros csomag, kocsija előtt meg a parkolófelügyelő. Tovább olvasom