Délmagyar logó

2017. 04. 24. hétfő - György 3°C | 15°C Még több cikk.

Bori Gábor elhagyná a gondokkal sújtott KTE-t

Bori Gábor, a KTE egyik legértékesebb játékosa pénteken úgy nyilatkozott, hogy nem hosszabbít a KTE-vel, és a Haladáshoz szeretne igazolni.
"Ma, azaz pénteken találkozok Artner Tamással, leülünk, megbeszéljük, hogy mik az elképzelései, és természetesen én is elmondom a véleményemet - mondta Bori Gábor a sport365.hu portálnak. - Mindenetre jólesik, hogy Tamás már télen is szerezett volna leigazolni, és terve azóta sem változott - persze az kevés, ha csak ketten akarjuk a váltást, nem mi vagyunk a kompetensek ebben a kérdésben - a vezetőknek is meg kell egyezniük. Mert nem titkolom, én is szeretnék szülővárosom csapatában játszani, anno a Haladás korosztályos együtteseit már végigjártam, és néhány szurkolónak ígéretet tettem, hogy egyszer a felnőttcsapatban is pályára lépek. Lehet, hogy az az egyszer most jön el. Nem tudom, hogy a télen miért esett kútba az átigazolásom, de ez már nem is lényeges; ha rajtam múlik, nyáron szívesen jövök. Még egyéves kontraktus köt Kecskemétre, és nagy meglepetésemre már most hosszabbítani szeretnének velem. Azért csodálkozom, mert korábban ez messze nem így volt. Mindenesetre azt mindenképpen szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem menekülök Kecskemétről, hiszen ott is látok perspektívát, ám ha rajtam múlik, a Haliba igazolok" – folytatta Bori.

„Akadnak gondok Kecskeméten – ezeket nyilván nem részletezem –, de nem csak ezért szeretnék eligazolni. Van még két-három NB I-es ajánlatom, azonban a szombathelyi klub élvez elsőbbséget. Egyfelől mert Artner Tamás ragaszkodik hozzám, másrészt mert itt születtem. Mindenesetre hétfőn vár rám egy beszélgetés Sallói Istvánnal, a Kecskemét klubigazgatójával, aki közli a tulajdonos álláspontját. Szóval utána már okosabb leszek. Aznap este egy hétre egyébként Olaszországba utazom nyaralni, s talán mire visszajövök, már körvonalazódik az ügyem. Jó lenne ott kezdeni a felkészülést, ahol a későbbiekben is játszom, bár eddig valamennyi csapatomba könnyen beilleszkedtem, tehát ilyen szempontból nem tragédia, ha kicsit csúszik az ügyem. A szombathelyi játékosok nyolcvan százalékát ellenfélként, vagy még annak idején a Haladás utánpótláscsapataiból amúgy is ismerem" – nyilatkozta a Kecskemét futballistája.

"Bori Gabi kész, jó, és több poszton is bevethető futballista, olyan játékos, aki szélső, és belső középpályást is tud játszani. Egy technikás, gyors, labdabiztos labdarúgóról beszélünk, játéka abszolút beleillene a mostani Haladásba" - jellemezte röviden a játékost Artner Tamás, a Haladás Sopron Bank mestere.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elítéltek nyolc tompai határőrt

Elítélte a Kecskeméti Törvényszék pénteken azt a nyolc tompai határrendészt, akik a Magyarországra belépő külföldiektől 5 és 10 euró közötti összegeket kértek. Tovább olvasom