Délmagyar logó

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 14°C | 24°C Még több cikk.

Bruttó 2 millió forint a nyomravezetőnek!

2004. október 19-én Kiskunhalason, Berzsenyi utcai házában megöltek egy 68 éves üzletembert.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 2 millió forintra felemelte a korábban kitűzött nyomravezetői díjat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomozást folytatott ismeretlen tettesek ellen, akik 2004. október 19-én, a Kiskunhalas, Berzsenyi utcai lakóházában megöltek egy 68 éves üzletembert. Az elkövetők a házat átkutatták, onnan ékszereket és más értékeket tulajdonítottak el.

Az elkövetők személyének megállapítására korábban - 2004. október 28-án - kitűzött nyomravezetői díjat a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 2 millió forintra felemeli.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetőkkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 76/513-300-as számon, vagy az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén. Bejelentés e-mailben a bkmrfk@bacs.police.hu címen tehető.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 2 millió forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Olvasóink írták

 • 5. Emberségetavilágnak 2013. október 26. 09:32
  „4.
  Adóval és járulékokkal.”
 • 4. qrumpli 2013. október 20. 08:54
  „Áfával?”
 • 3. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. október 17. 06:56
  „"Bruttó 2 millió"
  Ez így korrekt XD
  Bár így megzavarják a lehetséges tettestárát, mert életébe nem adózott így agyalnia kell mi is az a bruttó”
 • 2. nyomdasz63 2013. október 15. 19:41
  „Ez sem:

  ...bruttó 2 millió forint díjat...
  Ez jó! Bruttó!
  Az adóbevallás hogy készül majd?
  Bevétel: Besúgás/följelentés/spicliség:2milla...

  " Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli,,,"
  Na ezt nehogy bevegye valaki is!”
 • 1. queenmargareth1 2013. október 15. 17:57
  „10 év alatt semmi?....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajai választás - Fidesz: a bíróság is kimondta, gyűlöletkeltő volt a baloldal kijelentése

A törvényszék indoklása szerint a gyűlöletkeltő minősítést megalapozza az tény, hogy a baloldal… Tovább olvasom