Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 04. 01. szerda - Hugó

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Kecskemét hírei > Bulihelynek használják a fiatalok a játszóteret

Bulihelynek használják a fiatalok a játszóteret

Kiskunhalas - Szemétkupacok, koszos ruhadarabok, sőt sokszor még emberi ürülék is található az Erzsébet királyné téri játszótér területén. A szülők, akik ide hordják gyermekeiket, joggal teszik fel a kérdést, miért hagyják az illetékesek, hogy tönkretegyék az egykor színvonalas parkot.

Delmagyar.hu - 2012.04.26. 05:56
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Egy, a Halasmédia szerkesztőségét megkereső édesapa elmondta, hogy sötétedés után, valamint hétvégén tinédzser fiatalok bulizóhelynek használják a játszóteret, sőt az sem ritka, hogy hajléktalanok szállják meg a területet, alvóhelyet keresve. Erről árulkodnak a helyszínen lévő kabátok, cipők és az emberi ürülék is.

A körzet önkormányzati képviselője, Jerémiás Béláné a Halasmédiának elmondta, a parkot a Városgazda Zrt. rendszeresen karbantartja (ezzel a lakók is egyetértenek), a füvet is lenyírják meghatározott időközönként. A politikus elmondta, a felügyeletre a Városi Rendészet munkatársai lennének legalkalmasabbak, ám jelenleg összesen két ember járja Kiskunhalast, így értelem szerűen nem tudnak mindenhová eljutni.

Jerémiásné arra kéri az Erzsébet királyné téren élőket, hogy lehetőségük szerint szervezzenek Ők is figyelőszolgálatokat, s ha randalírozókat látnak, azonnal értesítsék a rendőrséget.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...