Délmagyar logó

2017. 03. 31. péntek - Árpád 5°C | 17°C Még több cikk.

Bűnmegelőzési tanácsok a kecskeméti színház közönségének

Együttműködési megállapodást kötött a Katona József Színház és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, melynek köszönhetően ezentúl bűnmegelőzési tanácsokat kaphat a teátrum közönsége.
Egyedülálló megállapodást írt alá Cseke Péter, a Katona József Színház direktora és Dávid Károly dandártábornok. A rendőrség és a teátrum között született megállapodásnak köszönhetően mostantól bűnmegelőzési tanácsokat kaphat a közönség.

- A színház miliője nagyon jó lehetőséget nyújt számunkra ahhoz, hogy sokféle korosztályt megszólítsunk – emelte ki a sajtótájékoztatón Dávid Károly. - Ebben a mostani rohanó világban a teátrum közönsége sokkal nyitottabb az információkra, könnyebben megragadható a figyelme, mint például azoknak, akik éppen kilépnek a bevásárlóközpont ajtaján – tette hozzá a dandártábornok.

Dávid Károly dandártábornok és Cseke Péter színházigazgató a megállapodás aláírásakor. Fotó: Gál Orsolya
Dávid Károly dandártábornok és Cseke Péter színházigazgató a megállapodás aláírásakor. Fotó: Gál Orsolya

Az együttműködésnek köszönhetően az előadások előtt és a szünetben a rendőrség szakemberei bűnmegelőzési tanácsokkal látják el a közönséget. Emellett a teátrum művészei rendszeres időközönként a rendőrség szakmai közreműködésével összeállított témákban szituációs bűnmegelőzési előadásokat adnak elő a veszélyeztetett korosztályok részére.

- Öröm számunkra, hogy bekapcsolódhatunk abba a komoly és felelősségteljes munkába, amit a rendőrség városi és megyei szinten végez. Biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyon gyümölcsöző kapcsolat lesz – hangsúlyozta az együttműködési megállapodás aláírása előtt Cseke Péter.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomban gyakoroltatták a rendőröket - fotók

Rendőrök irányították a forgalmat szerdán a Kurucz körút és Bem utca kereszteződésében. Tovább olvasom