Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Cigarettacsempészeket üldöztek a rendőrök - fotó

Kelebia - Több millió forint értékű cigarettát találtak abban a gépkocsiban, amelyet autósüldözés után sikerült megállásra kényszerítenie a rendőröknek Kelebiánál.
A járőrök ma reggel Kelebia Alsó-műútnál rejtett figyelést végeztek, amikor 6 óra magasságában érkezett egy magyar rendszámú, piros színű Skoda Octavia, amit egy zöld színű Renault 19 típusú autó követett, láthatóan megrakodva fekete színű, nagyméretű dobozokkal.

A rendőrök a jármű megkülönböztető jelzését használva igazoltatni akarták a járműveket, azonban azok sofőrjei nem álltak meg, menekülőre fogták. A Skoda maga elé engedte a Renault-t, majd több alkalommal megpróbálta a rendőrautót leszorítani az útról, illetve különböző vezetési manőverekkel megakadályozni a járőröket a Renault típusú autó utolérésében.

A kerékpárúton ért véget a csempész üldözése.
A kerékpárúton ért véget a csempész üldözése.

Az 55-ös főút 26-os kilométerszelvényében egy kanyarban kisodródott a Renault a kerékpárútra, ott haladt még vagy 2 kilométert, majd defektet kapott és egy jelzőtábla fém oszlopának ütközött. Ekkor a jármű férfi vezetője elhagyta az autót és a közeli erdőbe futott el. E közben a Skoda továbbhajtott Mórahalom felé.

A helyszínen a Renaultban nyolc mesterkarton – 4000 darab - szerb zárjegyes cigaretta volt, melynek az értéke mintegy 2,5 millió forint. A két eltűnt személy kézre kerítése érdekében megtették a szükséges intézkedéseket, a Skoda Octavia körözését pedig elrendelték.

Olvasóink írták

  • 1. ros-mary-53@hotmail.com 2011. július 20. 17:43
    „Tessék mondani, a reggel 6 óra milyen magasan van? Hihetetlen, évek óta megy ez az idétlen szóhasználat. Az időt nem lehet így jelölni...persze, tudom, ez senkit sem érdekel, csak dünnyögök miatta...”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítsen a rendőröknek! Videóra vették a laptop tolvajt - fotó

A biztonsági kamerák igen jó minőségben rögzítették, ahogy egy fiatalember ellop egy laptopot a Simonyi utcai DOKK sörözőből. Hívja a rendőröket, ha felismeri a tolvajt. Tovább olvasom