Délmagyar logó

2017. 10. 21. szombat - Orsolya 10°C | 20°C Még több cikk.

Cigarettacsempészeket üldöztek a rendőrök - fotó

Kelebia - Több millió forint értékű cigarettát találtak abban a gépkocsiban, amelyet autósüldözés után sikerült megállásra kényszerítenie a rendőröknek Kelebiánál.
A járőrök ma reggel Kelebia Alsó-műútnál rejtett figyelést végeztek, amikor 6 óra magasságában érkezett egy magyar rendszámú, piros színű Skoda Octavia, amit egy zöld színű Renault 19 típusú autó követett, láthatóan megrakodva fekete színű, nagyméretű dobozokkal.

A rendőrök a jármű megkülönböztető jelzését használva igazoltatni akarták a járműveket, azonban azok sofőrjei nem álltak meg, menekülőre fogták. A Skoda maga elé engedte a Renault-t, majd több alkalommal megpróbálta a rendőrautót leszorítani az útról, illetve különböző vezetési manőverekkel megakadályozni a járőröket a Renault típusú autó utolérésében.

A kerékpárúton ért véget a csempész üldözése.
A kerékpárúton ért véget a csempész üldözése.

Az 55-ös főút 26-os kilométerszelvényében egy kanyarban kisodródott a Renault a kerékpárútra, ott haladt még vagy 2 kilométert, majd defektet kapott és egy jelzőtábla fém oszlopának ütközött. Ekkor a jármű férfi vezetője elhagyta az autót és a közeli erdőbe futott el. E közben a Skoda továbbhajtott Mórahalom felé.

A helyszínen a Renaultban nyolc mesterkarton – 4000 darab - szerb zárjegyes cigaretta volt, melynek az értéke mintegy 2,5 millió forint. A két eltűnt személy kézre kerítése érdekében megtették a szükséges intézkedéseket, a Skoda Octavia körözését pedig elrendelték.

Olvasóink írták

  • 1. ros-mary-53@hotmail.com 2011. július 20. 17:43
    „Tessék mondani, a reggel 6 óra milyen magasan van? Hihetetlen, évek óta megy ez az idétlen szóhasználat. Az időt nem lehet így jelölni...persze, tudom, ez senkit sem érdekel, csak dünnyögök miatta...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítsen a rendőröknek! Videóra vették a laptop tolvajt - fotó

A biztonsági kamerák igen jó minőségben rögzítették, ahogy egy fiatalember ellop egy laptopot a Simonyi utcai DOKK sörözőből. Hívja a rendőröket, ha felismeri a tolvajt. Tovább olvasom