Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Családi dráma: a férj halálra verte feleségét

Dunapataji családi házukban az 52 éves férj olyan súlyosan bántalmaztaa feleségét, hogy a nő életét veszítette.
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya indított nyomozást emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 52 éves
dunapataji férfi ellen, aki június 7-én 17 óra körüli időben, családi házukban olyan súlyosan bántalmazta 51 éves feleségét, hogy a nő életét a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni.

A helyszíni szemle, az adatgyűjtés folyamatban van. A férfi előállításaa rendőrségre megtörtént.

Olvasóink írták

 • 16. Roland1000 2013. június 12. 22:41
  „Ballas! Na igen, a npő is tehet róla, hogy pont egy ilyenbe szeretett bele. De tudod, a szerelem nagy úr és vakká tesz... De ha szeret valaki annyira szeret engem, hogy nagyon, az sem jogosít fel arra engem, hogy megüssem...”
 • 15. Légiós 2013. június 12. 18:46
  „huzzák karóba a pasit és lezárva...........”
 • 14. Lutetia 2013. június 08. 20:12
  „9. kisrono, igen, az a legszörnyűbb talán, hogy a bántalmazott nő sokszor lelki függőségbe is kerül. És sajnos sokan vannak olyanok (mint Ballas), akik aztán a bántalmazottat hibáztatják.”
 • 13. Emberségetavilágnak 2013. június 08. 05:17
  „" mert egyszer csak előállt a helyzet, hogy: annyira szeretem csupán, hogy még a kezemet is ráemelem, mert bepiáltam, kirúgtak az állásomból, vagy mit tudom én milyen frusztráltságomban"
  Kihagytad az első milliárdját ünneplő komor dont.”
 • 12. qrumpli 2013. június 08. 04:13
  „Inkább a szomszéd kutyájját verte volna agyon.
  Minden éjjel csak ugat ugat és a környéket nem haggya pihenni.
  Ezért biztosan börtönbe zárnák és csend is lenne végre.
  Dehát furcsák a tőrvények.”
 • 11. lukrecia 2013. június 08. 03:04
  „Itt a lakossag itelkezik
  "Élve temettek el egy 17 éves fiút Bolíviában a Guardian cikke szerint. A srácot ráadásul azzal a halott nővel zárták egy sírba, akinek megerőszakolásával és meggyilkolásával korábban megvádolták. A srácot egy dühös 200 fős tömeg fogta el és ítélte önkényesen halálra szerda éjjel. Colquechaca 5 ezer fős település, ahol a lakosok a temetés után az utat is elzárták, nehogy hatóságok közbe tudjanak lépni.
  Egy helyi riporter, aki csak név nélkül mert nyilatkozni, a rádióban számolt be a történtekről. Azt állította, a fiút, Santos Ramost a gyászolók kikötözték a temetésen, aztán a nyitott sírba lökték, amelyben a 35 éves áldozat koporsója volt. A sírt azután befedték földdel.
  Szintén szerdán Bolíviában, egy másik városban halálra köveztek egy férfit, bűntársát pedig élve elégették. Ők korábban kiraboltak egy autót, majd megölték a sofőrjét."”
 • 10. vári 2013. június 08. 01:42
  „Ballas
  Senkire nincs ráírva, hogy agresszív, erőszakos jellem.
  Sőt, amíg nem kerülnek birtokon belül, kifejezetten kedvesnek, romantikusnak mutatkoznak.
  Ezzel együtt vannak jelek, de nem konkrétak, csak olyanok, mint a féltékenység.”
 • 9. kisrono 2013. június 07. 23:28
  „Én próbáltam már megmenteni egy bántalmazott nőt!Amint megtudtam a verést és a fojtogatást(ami nem először történt),azonnal riasztottam a bátyját és kértem,hogy jöjjön ki a férfi házából!Szállást és személyi védelmet,lelki vigaszt,stb,stb...ajánlottam fel rögtön!Ez volt hétfőn,szerdán már majdnem ráállt,szombaton kiadta az utam és azt vágta a fejemhez,hogy én mindent jobban tudok és ne avatkozzak a dolgaiba!(a bántalmazás után közvetlenül engem hívott fel,mert a családját ki akarta hagyni ebből)
  Három év után volt ereje elhagyni,de máig sem áll szóba velem,mert a háta mögött értesítettem a családját.Soha nem fog a szemembe nézni és kimondani: -Igazad volt!Köszönöm!
  De legalább él és ezért már megérte...:))”
 • 8. Ballas 2013. június 07. 22:13
  „6. Símán észre lehet venni ha valaki erőszakos jellem, egyértelmű hogy ki nem fog soha kezet emelni egy nőre, soha semmijen helyzetben sem! csak ahhoz először meg kéne ismerni azt a férfit. Szóval nem kell előadni a fesztivált! a nők is tehetnek arról ha ilyen helyzetbe kerülnek, mivel 1000nyi árulkodó jel van, de ha még jóképű is a vadállat és "bocsánatot is kér" a kirohanásaiért, akkor nincs mit tenni ugyebár... aki pedig bepiálva erőszakossá válik az már rég nagyon rossz választás!”
 • 7. ossian33 2013. június 07. 22:04
  „Ez szörnyű! Minden hétre jut egy iylen tragédia. Sorozatban ez már nem is tudom hanyadik :(”
 • 6. Roland1000 2013. június 07. 21:50
  „Ballas! Ne szórakozz már! Mindenki változik az idők folyamán..., és sokan rossz irányba, és többnyire nem lehet tudni egy fiatalról, hogy milyen lesz idős korában. És egyébként is: mi jogosíthat fel arra, hogy valakit agyonverjünk? Ha én egy erőszakos vadállat vagyok, akkor jogomban áll megölni azt, aki velem éli az életét? És ő akkor megérdemli a sorsát, mert egyszer csak előállt a helyzet, hogy: annyira szeretem csupán, hogy még a kezemet is ráemelem, mert bepiáltam, kirúgtak az állásomból, vagy mit tudom én milyen frusztráltságomban? Ugye csak viccelsz?”
 • 5. lepkehalo 2013. június 07. 21:42
  „4. Ballas
  Nem biztos, hogy állandóan az erőszak volt műsoron, azt valószínűleg megunta volna a nő. Általában egy pofonnal kezdődik, aztán virág, bocsánatkérés, ígérgetés. Aztán két pofon, virág, stb. Aztán beleköt mindenbe, 3 pofon, virág, stb. A szegény nő meg minden bocsánatkérés és ígérgetés után azt szeretné hinni, hogy ez többet nem fordul elő, mivel ha otthagyja a férfit, csak üres kézzel mehetne el, otthagyva mindent. Ezért inkább hisz a szép szavaknak, akár századjára is. De ezért mert valaki hagyja magát agyonverni, még nem kell agyonverni.”
 • 4. Ballas 2013. június 07. 20:55
  „2. Aki erőszakos vadállathoz megy hozzá, vagy csak símán vele van, az megérdemli a sorsát... de a trendiség nagy úr, hisz az ilyen férfi az "igazi férfi"”
 • 3. Lutetia 2013. június 07. 20:33
  „2. vári, Pontosan. Úgyhogy a cikkben szereplő család valójában nem is lehet család. Ilyen csak olyanok között fordulhat elő ugyebár, akik nincsenek összeházasodva.”
 • 2. vári 2013. június 07. 20:11
  „Ilyen nincs. A családon belüli erőszak a gaz családellenes feministák találmánya.”
 • 1. Roland1000 2013. június 07. 19:43
  „Undorító! Hát miért nem egy nála erősebbet kezdett el verni? Akkor legalább megkapta volna a pofájára, amit megérdemelne? Ezt sem engedném ki többet a börtönből.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hat embercsempészt fogtak el Bács-Kiskun megyében

Embercsempészésre szakosodott bűnözői csoport hat tagját fogták el a rendőrök Bács-Kiskun megyében. Tovább olvasom