Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Családi nap a Vadaskertben a delmagyar.hu-val

Kecskemét – Állatszépségverseny, látványetetés, négy állomásból álló mini túra a gyerekeknek és sok-sok ajándék, ez vár mindenkire, aki kilátogat a Kecskeméti Vadaskertbe, a delmagyar.hu családi napjára augusztus 13-án, szombaton.
Nem is igazi gyerek, aki nem próbál meg kikönyörögni, megkövetelni – legrosszabb esetben kihisztizni – egy kisállatot, akit szerethet és gondozhat. Mindenkinek ismerős a „Szeretnék egy… " kezdetű mondat, és a csillogó, reménnyel teli gyermek tekintete. Majd a szülő lesújtó válasza: „Nem lehet, mert…". A delmagyar.hu ezen a feloldhatatlannak tűnő ellentéten segít: augusztus 13-án, szombaton a Kecskeméti Vadaskertben minden a gyerekek körül forog majd, és a szülők is nyugodtak lehetnek, gyerekük maximum kedvenc állatának lufiból hajtogatott másával tér haza.

Különleges, többállomásos kalandtúrára hívjuk a vállalkozó kedvű csemetéket: a bejáratnál mindenki kap egy pontgyűjtő füzetet, amelybe a teljesített feladatokért cserébe pecséteket gyűjthet. Aki lerajzolja kedvenc állatát, felismeri a Gong Rádió állathangjait és az állatsimogatóban is megtalálja a delmagyar.hu matricáját, meglepetést kap.

Számos programmal várja a családokat a delmagyar.hu a Kecskeméti Vadaskertben.
Számos programmal várja a családokat a delmagyar.hu a Kecskeméti Vadaskertben.

A játékos vetélkedő mellett a családokat ingyenes arcfestés és lufihajtogatás várja: az Animation Team tagjai bármilyen állatot elkészítenek léggömbökből, a gyerekeknek csak azt kell kitalálniuk, mit szeretnénk hazavinni. Ezenkívül kalózkodhatnak is a lurkók, és megcsodálhatják a Kecskeméti Vadaskert mind a 356 lakóját.

Oldalunkon arról szavazhatnak az olvasók, melyik Vadaskerti lakó a legszebb. A legtöbb voksot gyűjtő kedvenc a dicsőség mellett királyi lakomát is kap. Az indulókra itt szavazhatnak. A részletes programokról jövő héten megjelenő cikkeinkben olvashatnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyitva hagyta az ajtót, meglopták

Kecskemét - Több mint 800 ezer forintot lopott az a tolvaj, aki egy kecskeméti nyitott lakásból… Tovább olvasom