Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

CSR díjat kapott a BÁCSVÍZ Zrt.

A BÁCSVÍZ Zrt. 2012-ben kezdeményezett projektet annak érdekében, hogy a már korábban is folytatott társadalmi szerepvállalását még hatékonyabbá, eredményesebbé tegye.
A cég főbb fókuszpontjai a CSR szemléletmód erősítése, a környezettudatosság és környezetvédelem népszerűsítése, valamint az egészségmegőrzés fontosságának hirdetése és hangsúlyozása voltak.

A BÁCSVÍZ Zrt hisz abban, hogy a társadalmi szerepvállalás nem csak kötelesség, de elköteleződés is.

Az elmúlt években e téren, valamint a szervezeti kiválóságában elért fejlődésének elismeréseként kapta meg a Társaság a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület oklevelét és plakettjét az „Elkötelezettség a CSR Kiválóságért" pályázaton való sikeres részvételéért.

A díj átadására ünnepélyes keretek között, a BÁCSVÍZ Zrt. 2014. évi rendes közgyűlésén került sor 2014. május 27-én, ahol a Társaság részvényesei az előző évről szóló Éves beszámolót is elfogadták. Döntöttek még a tulajdonosok a 2013. évben történt vagyonátadás hatásának saját tőkén belüli rendezéséről, valamit új felügyelő bizottsági tag megválasztásáról és a Társaság Alapszabályának aktualizálásáról is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Természettudományos Szakmai Nap Kecskeméten

A második természettudományos szakmai napot tartották kedden a Kecskeméti Bányai Júlia Gimnáziumban. Tovább olvasom