Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Díjkitűzés: bruttó 500 ezer forint a nyomravezetőnek

Kecskemét - A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 03010/5345/2013. Bű. számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.
A rendelkezésre álló adatok szerint október 9-én 23 óra 23 perc és október 10-én 1 óra 30 perc közötti időben egy Kecskemét, Rába utcai lakóházba két ismeretlen személy bement, az ott tartózkodó asszonyt megkötözték és készpénzt vittek el a helyszínről.

A rendőrség kéri, hogy aki az ismeretlen elkövetőkkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság központi ügyeletét a 76/513-300-as számon, vagy névtelensége megőrzése tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 80/555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Bejelentés e-mailben a bkmrfk@bacs.police.hu címen tehető.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 500 000, azaz ötszázezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövetők személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövetők azonosíthatóak, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öltözőszekrényeket törtek fel Kecskeméten - fotók

Összesen 12 szekrényt feszítettek fel az erre szakosodott bűnözők a város egyik uszodájában. Tovább olvasom