Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Dobrády Ákos Nórának udvarolt

Kecskemét - Egy igazi latinos nótával, Michael Buble Sway című számával állt színpadra a Nagy duettben Trokán Nóra és Caramel. A Katona József Színház ifjú színésznője és párja ismét továbbjutott.
Nagyon nehéz dalt választott erre a hétre Trokán Nóra és Caramel. A kecskeméti teátrum fiatal színésznője a nóta hangmagasságától, míg párja, a Megasztár győztese a tánctól félt leginkább. A Sway feladta a leckét nekik, de nem fogott ki rajtuk.

A zsűri tagjai közül Kasza Tibor azt emelte ki a duett után, hogy bárhogyan is kereste nem találta Caramel táncát a produkcióban. Majd bemutatta egyedi, már-már jogvédett csípőmozgását a közönség hölgy tagjainak nem kis örömére.

Trokán Nóra és Caramel -- Sway (Michael Buble)-Nagy duett 4. adás


Dobrády Ákos szerint Nóra az elején kicsit bizonytalan volt, de hamar rátalált önmagára, aminek köszönhetően megérkezett a dalba a szenvedély is. Ákos egy kicsit udvarolt is Nórának. Nem csak azt ismerte el, mennyire gyönyörű az ifjú színésznő, de azt is bevallotta, nagyon teszik neki Nóra hangja, különösen, amikor az alsó regiszterekben énekel.

Balázs Klári bizonyult a legkritikusabb zsűritagnak ezen az estén, ugyanis kiemelte, ő bizony egy kicsit elégedetlen volt a produkcióval. Ákostól 9, Klárikától 8, Tibitől pedig szintén 9 pontot kapott a páros. A nézők úgy döntöttek, a jövő héten ismét szeretnék látni a Nagy duettben Nórát és Caramelt, így a szavazatok alapján továbbjutottak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fergeteges Forgatag

A mozgássérültek sportbemutatójával telt a legutóbbi Éjszakai Forgatag, ahol épek és sérültek együtt sportolhattak, szórakozhattak. Tovább olvasom