Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 20°C | 30°C Még több cikk.

Éden Aliz VV Shadit imádja, Pétert azonban megnevelné

Kecskemét – Örkényi Alizzal, az Éden Hotel egykori szereplőjével a Való Világot vettük górcső alá. A kecskeméti lány nem kedveli a kavarós karaktereket, ő az őszinteség és a tiszta játszma híve.
– A Való Világ most futó szériájában több barátom is szerepel, köztük Shadi és Péter, ezért bele-belekukkantok az egyes adásokba – mondja Örkényi Aliz, aki tavaly a saját bőrén tapasztalhatta meg, milyen az, amikor minden mozdulatát kamerák hada követi.

A kecskeméti lány kalandvágyból jelentkezett a Viasat Éden Hotel című műsorába, ahol a döntőig jutott. – A végén már a pénz is motivált, de eredetileg én is azok közé az emberek közé tartoztam, akik bulizni mentek az Édenbe – tudjuk meg Aliztól, aki azt is hozzáteszi, alapvetően három dolog – a pénz, a médiában való szereplés lehetősége és a kaland – sarkallja jelentkezésre a fiatalokat.

Alíz Kecskeméten töltötte a hétvégét, amelynek során kilátogatott a 7. Gulyás Kupára a gokart pályára. Fotó: Nagy László.
Aliz Kecskeméten töltötte a hétvégét, amelynek során kilátogatott a 7. Gulyás Kupára a gokart pályára. Fotó: Nagy László.

„Shadi ugyanúgy kilóg, mint én"

– Shadi teljesen olyan, mint én: ő is éppen annyira kilóg a Való Világból, mint én az Éden Hotelből, ami nem feltétlenül rossz, különcként is el lehet jutni a döntőig – magyarázza Aliz. Az már persze más kérdés, hogy megéri-e végig őszintén, tiszta lapokkal játszani, hiszen a kecskeméti lány annak idején rendíthetetlenül markolta a hűséggömböt, feltétel nélkül bízott játékostársában, aki az utolsó pillanatban támadta hátba, így Aliznak végül pénz nélkül kellett távoznia az Édenből.

„Pétert meg kellene nevelni"

Péter rendkívül tapasztalt játékos, hiszen több valóságshowt is megjárt már, többek között szerepelt a Survivorben is. Tudja, hogyan kell manipulálni, mozgatni az embereket. Hatalmas kavarógép, aki nem feltétlenül ilyen emberileg, de a játék kihozza belőle. Ez a taktikázás azonban a visszájára is fordulhat. – Pétert még Kolumbiából ismerem, stábtagként volt velünk az Éden Hotel forgatásán. Alapvetően egy humoros, jófej srácot ismertem meg a személyében, de amit odabent művel, nagyon nem tetszik – meséli az egykori Éden-lakó.

Alíz nem vezet sportosan. Inkább lassan, de biztosan ér célba. Fotó: Nagy László.
Aliz nem vezet sportosan. Inkább lassan, de biztosan ér célba. Fotó: Nagy László.


Alizt néha annyira felzaklatják a villa falain belül történtek, hogy inkább kikapcsolja a tévét. – Amikor szövetkeznek valaki ellen a többiek, újra átélem, az Éden-beli történéseket, ezt velem is megtették, tudom, min megy keresztül ilyenkor az áldozat. Péter kétségkívül a legnagyobb taktikus a villában, néha visszafoghatná magát! – magyarázza Aliz.

Az élet a legizgalmasabb valóságshow

Aliz nemrég költözött új lakásba, amelyet két barátnőjével bérel Budapesten. – A közös otthont már belaktuk a csajokkal, de egy-két apróság beszerzése még várat magára – meséli a vörös szépség. Aliz felsőfokú tanulmányai és a munka mellett újabban a főzéssel ismerkedik. – Mióta összeköltöztünk a lányokkal, a duplájára nőtt a receptes noteszem, mindennap alkotunk valami finomat. Az egyik lakótársam annyira jól főz, hogy ha férfi lennék, azonnal feleségül venném – viccelődik Éden Aliz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Naprendszer melyik bolygójának forgási iránya ellentétes a többivel?

Balról jobbra? Vagy jobbról balra? Mi hogyan forgunk? És a Vénusz hozzánk képest? Tovább olvasom