Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Éden Hotel: Alíz flörtre vágyik

Alíz hazaküldte Reát, új párt választott magának, és arra vágyik, hogy felkavarják körülötte az állóvizet. Jól tudja, mutatnia kell valamit, ha továbbra is az Éden Hotel lakója akar maradni.
A tegnapi párválasztó ceremónián Alíz mindenkit meglepett, amikor Kristóf mellett tette le a voksát. Ennél már csak az okozott nagyobb döbbenetet a többiek körében, hogy Kristóf is a kecskeméti szépséget választotta, és addigi párját, Reát félredobta.

Egyértelmű volt, hogy Alíz első választottja, Ádám, nem akar többé együttlakni a vörös szépséggel, annak ellenére sem, hogy Alíznak mindvégig az ellenkezőjét állította. Mivel Ádám és Kata a napokban igencsak összemelegedtek, a párválasztó ceremónián is egymás mellet voksoltak.

Alíz majdnem kiűzetett az Édenkertből, az utolsó pillanatban azonban megmenekült: Norbi hiába akart túljárni a magát hiszékenynek tartó Alíz eszén. A lány nem őt, nem is Ádámot, hanem egy harmadik srácot, Kristófot választotta.

A kecskeméti lány, Örkényi Alíz jól taktikázott, jutalma pedig, hogy egy újabb héttel tovább maradhat az Éden Hotelben, ez idő alatt pedig bőven adódik lehetősége a Paradicsomban, hogy az ujja köré csavarja Kristófot, akivel egyelőre még csak stratégiai szempontok miatt, a biztos bennmaradás érdekében alkot egy párt.

Alíz a párválasztó ceremónia utáni bulin kijelentette, flörtre vágyik. A műsor indulásakor őszinte, megbízható és segítőkész embernek írta le magát, aki néha türelmetlen és sajnos sokszor hiszékeny is. Lehet, hogy a naiv külső mögött igazi taktikus rejtőzik? Kiderül az Éden Hotel következő részeiből.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kivonultak az LMP képviselői a zárt ülésről

Kivonultak a kecskeméti közgyűlés zárt üléséről az LMP frakciójának tagjai. A frakcióvezető elmondta: a jövőben sem kívánnak asszisztálni az emberek háta mögött hozott döntésekhez. Tovább olvasom