Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Éden Hotel: Alíz kényszerből választotta Istvánt

Az Éden Hotel vendégei tegnap túlestek a második párválasztó ceremónián. Ismét váratlan fordulatok tarkították az eseményt. Végül Tündének kellett hazamennie.
Örkényi Alíznak nem volt más lehetősége a bennmaradásra, ezért választotta Istvánt. – Az Éden Hotelben öt fiú közül választhattak a lányok, ebből az öt fiúból mindössze István választása volt bizonytalan. Vagyis az egyetlen esélyem ő maradt – árulta el a delmagyar.hu-nak a 22 éves kecskeméti versenyző.

Alíz ugyan nem szívesen, de István mögé állt be a párválasztó ceremónián. – Ő az az ember, akivel, ha az életben találkozom, biztos, hogy elküldöm melegebb éghajlatra. Alpári viselkedésével és a Pandora-játékban feltett kérdéseivel mindenkit kellemetlen helyzetbe hozott – mondta el Istvánról véleményét a vörös szépség.

Alíz egyelőre nem talál megbízható párt.
Alíz egyelőre nem talál megbízható párt.

– Kristóf döntését egyrészről megértettem, hiszen a Hotelben két barátja volt, Ádám és Dani. Tünde azonban hazaküldte Danit, és Kristóf nem akarta elveszíteni másik barátját, Ádámot is. Másrészről egy olyan nőt választott maga mellé párnak Niki személyében, aki előző nap még azon mesterkedett, hogy hazaküldje őt. És azt sem szabad elfelejteni, hogy Kristóf, mivel Nikire voksolt, cserbenhagyott. Mindezek ellenére, nem haragudtam Kristófra, csupán csalódott voltam, hiszen a biztosnak tűnő bennmaradásom egy pillanat alatt szertefoszlott – osztotta meg velünk Alíz.

A párválasztás végén Tünde maradt egyedül, így neki kellett elhagynia a paradicsomi körülményeket. A többiek folytathatják a játékot a 25 milliós főnyereményért.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leszbiszerelem a VV Villában

VV Anikót nagyon megviselte, hogy barátnője, Szandika hétvégén kiesett a ValóVilágból. A plasztikcica hiába kérte a fekete szépséget, hogy ne sírjon, az mégis könnyeivel küszködött. Tovább olvasom