Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Éden Hotel: Alíz összemelegedett Szöszivel

Úgy tűnik, végre a kecskeméti játékos, Alíz is biztos szövetségesre, és talán párra is talál Szöszi személyében az Éden Hotelben.
– Szöszivel rengeteget beszélgettünk kettesben. Tegnap elárulta nekem, hogy kezdetben csupán taktikai szempontok miatt választott engem. De örül annak, hogy így döntött, mert nagyon jól érzi magát mellettem, és ebből még több is kialakulhat – árulta el Örkényi Alíz az újfiúval való kapcsolatáról.

Az Éden Hotel lakói számára egyértelmű, hogy a két fiatal vonzódik egymáshoz. István érzi a vesztét, ezért mindent megpróbál, hogy hatással legyen Alízra, és bebiztosítsa magát a következő párválasztó ceremónián. – István megkeresett tegnap, és félrehívott beszélgetni. Azt mondta, látja, hogy nem szívesen fogadom a közeledését, és azt szeretné tudni, miért van ez így. Elmondtam neki, hogy egy kedves és aranyos fiú, de nem tudok rá férfiként tekinteni. És a múlt heti Pandora-játékban nyújtott viselkedésével nálam teljesen leírta magát – mesélte a kecskeméti játékos.

Alíz jól érzi magát Szöszi mellett.
Alíz jól érzi magát Szöszi mellett.

Annak ellenére, hogy Alíz és Szöszi között jól alakulnak a dolgok, a vörös szépség még nem tudja, kit választ majd. – Szöszivel nem beszéltük meg, hogy egymás mellett voksolunk majd a párválasztó ceremónián – mondta el Alíz.

A Paradicsom lakói tegnap ismét levelet kaptak, amelyben Szöszi újabb lányt választhatott maga mellé, akit jobban is szeretne megismerni. Az újfiú Nikit választotta. – Nem féltem a pozíciómat, mert semmi konkrétumot nem kötöttünk ki Szöszivel. És tisztában vagyok vele, hogy sok lány felé kacsingat, de mindent megteszek, hogy a kapcsolatunk az eddig tapasztalt pozitív irányba haladjon – tudtuk meg Alíztól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tömeges kacsairtás: 70 ezer állatot pusztítottak el

Csongrád és Bács-Kiskun megyében az év első két hónapjában összesen 70 ezer naposkacsát kellett elpusztítani, mert a fiatal állatokat a termelők nem voltak hajlandóak átvenni. Tovább olvasom