Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Éden Hotel: Alíznak egyetlen esélye maradt, István

Pokolivá vált Alíz számára az Éden Hotel: újra pár nélkül maradt a kecskeméti lány. Kevesebb mint egy napja maradt, hogy maga mellé állítson valakit.
Alíznak kevesebb mint egy napja maradt, hogy szövetségest találjon maga mellé a ma esti párválasztó ceremóniára. A vörös szépség azután került ilyen kellemetlen helyzetbe, hogy Tünde hazaküldte Niki párját, Danit, ezzel pedig fenekestül felforgatta az Éden Hotelben uralkodó eddigi status quo-t.

Kristóf hű kiskutyaként követi Ádámot, így Alíznak tett ígérete ellenére nem a kecskeméti lányt választja majd a mai napon, hanem Nikit, akiben a legkevésbé bízik. De Kristóf számára Ádám szava szent. A kérdés már csak az, mennyire éri meg lecserélni a biztos pontnak számító Alízt egy olyan lányra, aki eddig azért szervezkedett a fiú háta mögött, hogy Kristóf minél hamarabb kiessen.

Kristófban legalább annyi becsület maradt, hogy döntését előre közölte Alízzal, így a 22 éves vörös szépségnek még nem késő cselekednie, és maga mellé állítani Istvánt, az újfiút. Ez az egyetlen esélye, hogy továbbra is versenyben maradjon a 25 milliós főnyereményért.

– István nem tudja, mikor, mit kell mondani, nem bír csendben maradni. A tegnapi napon nálam teljesen leírta magát alpári viselkedésével. Magamat hoznám kellemetlen helyzetbe, ha vele kellene együttaludnom négy napon keresztül – árulta el a riportszobában Örkényi Alíz, aki megkönnyezte Dani távozását az Éden Hotelből.

Olvasóink írták

  • 1. forgamon 2011. március 17. 23:49
    „ez a müsor egy nagy ..........! ki az aki ezt nézi, és aki erre kíváncsi?! remélem ez a hölgy is mihamarabb kiesik, hogy nyomát se lássuk ezen az oldalon ennek a szégyennek...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kecskemétről nevezték ki az új tartományfőnököt

A piarista rend Labancz Zsoltot választotta meg magyar tartományának új tartományfőnökévé szerdai rendi gyűlésén Esztergomban. Tovább olvasom