Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Éden Hotel: csókcsaták, féltékenység és bűntudat

Az Éden Hotel vendégei folyton azt hangoztatják, érzelmek nélkül szeretnék végigvinni a valóságshow-t. A szívet és az ösztönöket azonban nehéz kordában tartani.
Örkényi Alíz, a kecskeméti játékos elárulta, hogy Szöszi az első férfi az Éden Hotelben, aki a lányokra nőként tekint, és ezt érezteti is velük. – Hetek óta itt vagyunk, a fiúk pedig a bennmaradásukhoz szükséges partnerként viszonyulnak csak hozzánk. Ezért esik jól, ha Szöszi kevdes szavakat suttog a fülembe, vagy csak megérint, esetleg nyom egy puszit az arcomra. Annak ellenére, hogy ez egy párválasztásról szóló műsor, mindenki ki van éhezve a szeretetre, mert eddig nagyon ügyeltünk arra, hogy ne vigyünk érzelmeket a játékba. Ezzel azonban az a baj, hogy csak egy ideig működőképes stratégia – mondta Alíz.

Szöszi jó úton halad, hogy elcsavarja Alíz fejét.
Szöszi jó úton halad, hogy elcsavarja Alíz fejét.

A vörös szépségnek igaza van, ugyanis a hétfői buliban játszott pikáns társasjáték után – amelynek az volt a lényege, hogy jégkockát kellett átadni szájból-szájba attól függően, hogy kit pörgettek ki az üveggel – Niki előbb Katával, majd Kristóffal a medencében bonyolódott hosszas csókolózásba, amit Ádám nem vett jónéven, és féltékenykedni kezdett, emiatt Nikit pedig bűntudat gyötörte. A kialakult konfliktus további bonyodalmakat okozott, ugyanis Ádám és Kata is összeveszett.

A 22 éves kecskeméti versenyző az újfiúval került szorosabb kapcsolatba, ugyanis szerda éjszaka elcsattant az első igazi csók. Az Éden Hotel lakói számára eddig is egyértelmű volt, hogy a két fiatal vonzódik egymáshoz. Szerda óta ehhez kétség sem fér: kialakulóban van egy igen erős páros.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi Mozi Maraton: Palika a pocakban érkezett

Szombat reggel, 8 óra 30 perc. Az „utolsó mohikánok" csapata épp elhagyja a Malom mozi területét. Ők azok, akik péntek délután kezdték a maratoni filmnézést. Tovább olvasom